Game nieuws en Spellen

4231 opstelling in FIFA 22 Ultimate Team

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: 4231 opstelling in FIFA 22 Ultimate Team. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Rannerz

Vier twee drie één tactiek en we beginnen weer met de instructies, de keeper die begint, edison komt voor voorzetten en veegmachine keeper. Nu zal ik, wees eerlijk. Ik denk niet dat deze instructies zo belangrijk zijn. De belangrijkste reden dat ik deze aan heb, is eigenlijk omdat. Ik heb Edison, die 64 speed heeft, dus het is eigenlijk heel snel als een sweeper keeper, als je een langzame keeper hebt en je gebruikt sweeper keeper ifeel, alsof dat nadelig is. Dus je weet dat, afhankelijk van je keeper, ik zou zeggen dat als hij een keeper van 55 of hoger heeft, veegmachine keeper. Als je hem niet gewoon als gebalanceerd laat naar de rechtsback en vrij standaard hier blijf achter terwijl je niets anders aanvalt, je kunt overlappen, maar overlap is alleen echt belangrijk als ze naar voren gaan. Ik laat het gewoon op gemengd staan, dan is de linksback exact dezelfde centrale verdediger, dus je wilt niets veranderen aan dit alles, dit zijn echt slechte instructies om te veranderen. Juist omdat. Je wilt niet als spits meedoen aan het tacospel.

Formatie tactieken

U wilt de onderscheppingen niet veranderen. Je wilt echt niet opstappen, maar tenzij je een beetje roekeloos wilt zijn, dus laat dat als iscdm zen, te beginnen met mijn verdedigende cdm, die ik teruggrijp naar kant, want deze man is gewoon te goed en hij is alleen als 70k nu, simpel heel simpel blijf achter terwijl kat aanvallende covercenter, niets te gek. Je wilt niet zo’n beetje een van deze nog een keer veranderen. Veel mensen maken wel gebruik van uitgesneden passeerstroken. Voor mij, ik, hou van balans, want als je passerende rijstroken snijdt. Het betekent dat ze feitelijk afstand nemen van aanvallers en dat ze duidelijk proberen door te steken, uh, wat veel tijd betekent. Er is geen cdm in de buurt, zeg maar hun camand, het is slecht, want je kunt er niet snel bij zijn, ze tackelen en dan links, cdm nu. Uiteraard kunt u, wat u maar wilt, naar links of rechts schakelen om de gebalanceerde te zijn, maar u wilt wel één balans: een gaat op dekkingscentrum en balans. Dit is een zeer belangrijke rol voor hoe dit wordt gespeeld. Ze krijgen wel kansen om goud te scoren, dus deze verkoper krijgt veel kansen.

Posities selecteren

Fromcdm en je zult snel zien waarom, dus ja zeker ideaal, als ze ook echt kunnen schieten dan aan de rechterkant. Je doet zeker één linksvoeter om misschien voor die finesses te gaan, maar zo niet. Het is prima, alleen instructie zal in de doos voor kruis komen, heel, heel eenvoudig, dan moet je bij de middelste nok naar voren blijven, 100 um verzekeren en dan in de doos gaan. Lacrosse krijgt ze in feite gewoon een beetje meer in de doos, ze zullen nooit het echte kruis krijgen, maar ze zullen. Voeg gewoon extra nummers toe aan het vak: en ze kunnen dat soort fouten spelen. Spitsrol met, je echte spits en je ziet ook nog een ding. Zodra we de instructies van de spits behandelen, vergelijkbaar met de laatste 4231-video. Als je dat hebt gezien, dan is de linkeraanval op dezelfde manier gemaakt, de rechteraanval heel eenvoudig gemaakt, gewoon de doos oversteken. Ik weet niet hoe ik voorwaarts moet zeggen, omdat ik het gevoel heb dat ze je een beetje verdedigend moeten helpen, omdat dit een zeer defensieve formatie is, en dat wil je niet opgeven. Dan is het belangrijkste hieraan de spits.

Positionering

Dus je moet wijd driften, wat fenomenaal is in de game, vooral met iemand zoals iedereen, met een hoog tempo, hoge aanvallende positionering en een goed dribbelgevoel. Zal hem zeker niet achtervolgen, een paar gekke runs maken en dan moet hij vooruit blijven op oude gen, nee blijf vooruit, dat is het enige instructieverschil, dus oude jen. Ik zou niet rennen, blijf naar voren op de strikeri, denk dat hij een beetje te ver naar voren gaat, maar zeker op de volgende generatie. Je blijft gewoon naar voren, maar eigenlijk sleept hij mensen een beetje naar buiten om je camera en wat niet in de doos te krijgen zoals zijn instructie is en dan ook dan dat. Cam kan gewoon een lokaas worden en dat is waar je cdm, dat is per saldo een beetje in de doos loopt en dat is hoe mijn counselor zoveel doelen krijgt, nu is de tactiek hier vrij eenvoudig, met een beetje smal in aanval en verdediging, de diepte zakt naar 40 op oude generatie. Als jullie dat gewoon zo gebruiken, word je niet zo vaak geteld omdat het een stuk gemakkelijker is om tegen te gaan op de oude generatie, maar behalve dat je alles vasthoudt, precies hetzelfde simpel als jongens, dus als je de video leuk vond, laat dan snel een like achter tactieken, video voor jongeren. Laat me weten welke tactiek je hierna wilt, welke formatie en ik zie jullie de volgende keer.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button