Dieren nieuws

DIEREN MET EEN SLURF!

Hoi! Freek hier. Als je zegt noem eens een dier met een slurf zal iedereen waarschijnlijk meteen een olifant noemen. Logisch ook want de grootste landdieren ter wereld doet alles met die slurf ademen, voelen, geluid maken, dingen pakken, eten en drinken naar de mond brengen, en als het nodig is gebruikt ie zijn slurf zelfs als snorkel. eigenlijk is die slurf samensmelting van de neus en de bovenlip maar wist je dat er nog meer dieren we zijn met een slurf kijk. maar eens mee naar deze feit.

Reuzenmiereneter

Dit is toch wel een van de meest bizarre dieren die ik ooit gezien heb in mijn leven. Reuzenmiereneter, heeft een heel klein koppie, kleine oren, en nauwe lange buisvormige snuit als die een mierennest heeft gevonden dan krabt die die open met zijn grote klauwen, en daarnaast heeft zijn holle buisvormige snuit erin en die snuit is trouwens een samensmelting van zijn boven en ze onderkaak. er zit een hele lange tong in een tong van wel 60 centimeter lang. als die zijn snuit in zijn nest heeft gestoken gaat hij met zijn tong heen en weer 160 keer per minuut bij dag kan die wel 35.000 mieren op.

Tapir

Ik moet heel even wachten. Ze zijn nu aan het checken of de tapir volledig op de verdoving is en pas als ze zeker weten mag ik dichterbij komen. Oké dat is nu, een van de meest bijzondere dingen van een tapir is zin slurfje hij heeft een soort hele lange neus een klein olifanten slurfje en net als bij een olifant is de slurf van een tapir de versmelting tussen neus en zijn bovenlip en ze gebruiken het als een grijp orgaan om bladeren en vruchten van de bomen trekken ze gebruiken het ook als een extreem goed reuk orgaan steken ze dat slurfje in de lucht en ruiken ze waar wat te eten te drinken valt. En ze kunnen het gebruiken als snorkel wanneer ze onder water zwemmen steken ze het boven het wateroppervlak uit en kunnen ze gewoon adem halen.

Vis met een slurf

Holy Moly een vis met een slurf, super handig om te grijpen om te ruiken om te filteren zijn extra grijper wil iedereen wel kun gewoon lekkere pizza eten en fietsen tegelijk waar zul jij je slurf voor willen gebruiken? laat het me weten in de comments hieronder dit was vrij vanuit de Australië laterrr.

Wil je meer nieuws over verschillende blogs lezen, kijk rustig op onze homepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button