Huis, tuin en keuken nieuws

Een goedkope kokend water kraan voor in de keuken kopen

Veel mensen hebben de wens om een kokend water kraan in de keuken te hebben. Niet zo gek: er zitten namelijk veel voordelen aan. Je hoeft nooit meer een waterkoker te gebruiken en ontkalken voordat je kunt genieten van een goede kop thee. Daarnaast kun je het kokend water uiteraard direct gebruiken voor het koken van je maaltijd. Ben je op zoek naar een goedkope kokend water kraan die gemakkelijk te monteren is? Dan hebben we goed nieuws voor je:

In een handomdraai kokend water

Met de goedkopen kokend water kraan van Howat, die tot in de perfectie ontworpen is, heb je in een handomdraai kokend water. Hij is gemakkelijk te installeren, dus een monteur en loodgieter heb je niet nodig. Hij is te verkrijgen in verschillende kleuren en past daarom bij iedere keuken. 

De voordelen van een kokend water kraan

Een goedkope kokend water kraan van Howat biedt je gebruiksgemak en uiteraard comfort, maar ook is hij goed voor je portemonnee. Je verbruikt bij deze kraan namelijk geen gas en hij is stukken goedkoper dan de bekende Quooker. Dit betekent niet dat de goedkope kokend water kraan van Howat van mindere kwaliteit is, maar gewoon beter te betalen voor iedereen. Een aantal voordelen van deze goedkope kokend water kraan zijn:

  • Hij is energie besparend
  • Er zit een beveiligd kinderslot op
  • Is simpel zelf te installeren
  • De bijbehorende boiler is zeer compact 
  • Er zit 24 maand garantie op

Fijn toch een kokend water kraan voor zo’n fijn prijsje?

De boiler en UF waterfilter

Bij de goedkope kokend water kraan van Howat zit een UF filter geleverd. Het voordeel hiervan is dat kalkresten en ionen automatisch uit het water gefilterd worden. Het voorkomt daarbij kalkaanslag. Doordat je geen last van kalkaanslag hebt kan het verwarmingselement en de boiler stukken langer mee.

Goedkope kokend water kraan kopen

Ben je helemaal lyrisch geworden van een 3 in 1 kraan kokend water kraan en wil je niet te veel betalen? Snappen we! Je wilt namelijk geen dief van je eigen portemonnee zijn. Doe er daarom je voordeel mee en scoor die fijne goedkope kokend water kraan van Howat nu!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button