Game nieuws en Spellen

Epic games Fortnite battle royale

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Epic games Fortnite battle royale inclusief een mooie YouTube film. Bron: NOS Jeugdjournaal YouTube Evan en Ryan horen bij de beste Fortnite spelers van Nederland. De beste procent van Nederland denk ik, top 5 van Nederland ongeveer zo hoog in de ranking, ze staan allebei te popelen om mee te doen aan de grote Fortnite wedstrijden die zijn aangekondigd. En om straks een kans te maken op de prijzenpot trainen ze veel heel erg veel ik speel nu 7 8 uur per dag eerst heb je school nah dan ben je 3 4 uur thuis dan denk ik gamen tot tot tot avondeten en dan efe huiswerk maken en dan weer gamen tot tien uur zo’n altijd tot 10 uur. Hard werken dus toch is er over de geld toernooien nog niet heel veel bekend gemaakt door Fortnite.

Game deskundige Rami Ismail

Game deskundige Rami Ismail volgt al het game nieuws. Hij denkt dat de wedstrijden verspreid zullen worden over het hele jaar. Een 100 miljoen euro honderd miljoen dollar waar het over gaat die gaat niet in een groot evenement weg zijn misschien gaan ze toernooitje om per land misschien gaan ze toernooitjes nog eens doen per leeftijd categorie wat we sowieso niet denken is dat ze een groot wedstrijd gaan doen. We denken dat er solo’s komt en we denken ook dat de duo’s komt op die manier dat maakt niet uit hoe je Fortnite met speelt de manier is dus hoe jij mee doet aan het toernooi. Het gaat dus om heel veel geld en als je daar wat van wil winnen, daar moet je dus echt steengoed in zijn.

Veel trainen

Evan doet er alles aan om nog beter te worden. In dit laatste tijd dan ga je met heel goede speler en dan tapt er iemand af en dan klik je allemaal tegelijk op play en dan kom ik bij elkaar een potje en dan kun je oefenen tegen elkaar en aanbieden omdat je tegen goede speler speelt dan word je ook beter. Gameplay terugkijken dan zie je bijvoorbeeld wat je verkeerd doet. Dat helpt vooral misschien dingen op en kijk dan terug, ja. Ze zijn dus heel geconcentreerd en serieus bezig met hun game en het draait allemaal om het resultaat. Ik ben een heel agressieve speler, heel erg gefocust op veel kills halen en veel manieren zoeken om spelers te vermoorden. En om die hoge ranking te houden moeten ze er veel tijd in steken. Wat vinden je ouders ervan dat je zo veel Fortnite speelt? Hij: “niet leuk natuurlijk”. Evan: “Nou ik denk dat ze het wel ehh het is het blijft mijn hobby weet je dus ehh maar zeven acht uur is best wel veel ja natuurlijk,  Alleen zij supporten me wel in dat het gewoon iets is wat ik leuk vind”. Wat ga je doen met een miljoen als je gewonnen hebt? Dat weet nog niet en door veel mooie dingen kopen natuurlijk. Nou eerst maar is. Een betere set-up kopen betere computer, ja 

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button