Game nieuws en Spellen

FIFA 22 Ultimate Team |Overpowerd VS Goedkoop bruikbare spelers

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: FIFA 22 Ultimate Team | Overpowerd VS Goedkoop bruikbare spelers. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Rannerz

Dus vandaag kijken we naar de beste goedkope Premier League-spelers op elke positie. Iedereen op deze lijst is onder de 100k, heeft wat goedkope opties, een paar iets duurdere opties, maar altijd onder de 100k per speler. We hebben vrijwel alles gedekt als jullie een eredivisieteam laten genieten. Dit soort inhoud, laat het me weten, laat een like achter. Een reactie. Abonneer je als je toch nieuw bent, laten we naar deze lijst gaan, ben je het zat om tegen God squadron te spelen en game-out te spelen? Wat, als dat zo is, ga dan naar tou7 buy dot com met behulp van de link in de beschrijving hieronder en vergeet niet de code te gebruiken, liep bij het afrekenen voor een extra kleine korting, dus eerst kreeg emmy martinez, gewoon een vrij standaard keeper605, niet te gek, maar wel lekker goedkoop. En als je de andere twee niet kunt betalen, kun je dit doen. In het midden gaan we met dodec redelijk gemiddeld, maar het past een beetje bij die middenklasse prijs. Maar uiteindelijk wil je ofwel slaan, mendy of edison of allison, elk van die keepers zal het doen. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan de mendy die ze het meest hebben gebruikt, alleen voor ex.

Allround statistieken

Ik heb het gevoel dat het sowieso veel helpt, maar keepers zijn voor het grootste deel toch op hun mening gebaseerd, dus een beetje aan jezelf, maar dat zijn ze wel. Alleen mijn suggesties, nu rechtsachter. Als eerste hebben we annulering, vergeet dit niet. Hij kreeg die upgrade naar de viersterrenzwakke voet, dus we kregen vier sterrenvaardigheden of sterzwak voor gewoon solide, allround statistieken, niets, te gek, maar echt heel solide, aas, stelt hem teleur in vergelijking met Karl Walker. Nu, met Carlwalker, wat ik leuk vind aan deze kaart, is duidelijk dat jij het tempo begrijpt: goede lichamelijkheid, op een vleugelverdediger gekoppeld aan dat hoge defensieve werk, geweldig helaas aan de bal, het is Carter, killer in het algemeen onbalans, absoluut schokkend zo snel! Als je deze bal krijgt, wil je hem passen. Off heeft ook de twee-sterren zwakke voet, dus het kan moeilijk zijn om door te geven. Zijn linkervoet kan je soms een beetje betrappen en je nu in een aantal slechte situaties brengen. Uiteindelijk, als je aan de hogere kant van het budget zit, wil je deze tomaat heel, heel goed, gewoon, geweldig, zo ongeveer alles. Zelfs zijn kracht is solide op deze kaart, wat zeldzaam is voor tomaat en hij is echt heel goed.

Centrale verdedigers

In de lucht, in combinatie met al het andere, zou je verwachten van een fullback die nu vanaf de centrale verdedigers begint, we hebben van dijk. Nu ben ik persoonlijk niet de grootste fan maar. Hij is nog steeds een heel solide verdediging. Centerback eh, maar de acceleratie is je eerste moordenaar, dat doet hem echt pijn met hoe echte ballen zijn. Ik zou hem niet per se aanbevelen, maar. Ik moest hem op deze lijst zetten voor hoe goed zijn blokken en luchtvaardigheid zijn, zijn jilliaanse balans, een soort absoluut verschrikkelijk op het onderscheppen van de bal, springend eigenlijk, al dat soort defensieve fysieke dingen, fenomenale fenomenale dingen. Dus als je diep zit en misschien niet te veel kaal wordt en ik die vent voor je zou kunnen zijn, maar een betere optie die je te huur hebt, in principe vergelijkbaar met Van Dijk heeft een beter tempo, maar mist duidelijk een beetje verdedigen en fysiek umand. Dan is zijn jilliaanse balans echt slecht. Ik denk dat hij met de acceleratieboost over het algemeen een betere centrale verdediger wordt dan Van Dijk voor dit spel, en dus kregen we Soyenko gewoon een betere versie van de vorige twee. Ik zei net dat ik je een beetje meer terug zou brengen in termen van muntenshowever. Geen echte fout: het verdedigende fysiek ze dribbelen voor een centrale verdediger en hij heeft het tempo letterlijk is geen vloer.

Vergelijken

Vier sterren zwak, footas, nou ja, zes voet – een, je zou kunnen beweren – is iets kleiner voor middenachter, maar ik denk dat het perfect is, een zeer goede kaart zou aanraden en dan hebben we ook christian en ook redelijk vergelijkbaar, duidelijk een beetje chic hij is een beetje goedkoper , maar zie die acceleratie weer opduiken Een beetje een kwestie van evenwicht, om eerlijk te zijn, midden jaren 60 is oké. Ik vind het gewoon leuk om het een beetje te hebben zoals het starten in de jaren 70. Geeft me gewoon een beetje meer vertrouwen aan de bal en spelen vanaf de achterste wat je wilt doen, is al dat verdedigende werk doen om de bal dan gewoon recht terug te passen of recht op de rug te tackelen en hem meteen te verliezen. Dan, de meeste van de tijd uiteindelijk toe te geven, hoe dan ook op linksbacks. Dit is echt de beste optie en voor minder dan 100k is deze tinycard heel, heel, heel goed. Ik weet niet waarom, maar hij vecht letterlijk zo vaak voor de badge, kreeg de passing die vleugelverdediger had moeten dribbelen, heel hard, beledigend en fysiek voor de vleugelverdediger, evenals het tempo. Uiteindelijk zoals. Er is geen echt probleem Tree Star Tree Star, je zou misschien kunnen beweren dat het een probleem is voor de vorm van een vleugelverdediger, gezien hoe goed hij is met al het andere, geen probleem, één, een heel goed centrum. Ook een linksback zou hem echt aanraden om hem daarvoor te gebruiken. Ik denk ongeveer 150 spellen.

Investeren in goede spelers

Toen hij was, je weet wel aan de bovenkant van die kwestie en gewoon geweldig, helemaal geen problemen met deze auto, hij heeft ook die vier sterren zwakke voet, dus je kunt daar misschien de voorkeur aan geven en hem nemen, maar ja geweldige kaart allebei van de mon naar het midden gemaakt soort van cdm’s. Gewoon een beetje zien dat ik de boom hier heb en dan is de laatste links terug-optie waar we een soort van kijken naar deze Robson, helemaal geen geweldige kaart, maar als je de andere kaarten niet kunt betalen – en dit is alles wat je kunt veroorloven, het is de volgende beste optie. Maar eerlijk gezegd zou ik zeker de munten investeren om in plaats daarvan een van de andere twee kaarten te krijgen, omdat deze Robson gewoon niet de enige is en omdat hij nog steeds een rating van 87 heeft, terwijl hij behoorlijk slecht is, wordt hij veel als voer gebruikt, dus hij zal nog steeds een semi-highcoin behouden waarde, dus eigenlijk verlies je gewoon munten door deze kaart daadwerkelijk te verliezen. Vervolgens hebben we een paar cd’s voor jullie. Deze regelbreuk is op de ncaanot. Een kaart hebben gebruikt voor een heleboel games. Deze fenomenale speler van het jaar zou echt aanraden dat 90 behendigheid in balans zo mooi is dat je de situaties kunt veranderen. Het is duidelijk dat hij qua passen en schieten heel gemakkelijk iets speciaals gaat doen, maar je hebt hem niet nodig om te weten dat hij die cdm is, hij gaat je de bal terugwinnen, hij is snel. Je kunt mensen goed in de lucht achtervolgen, dan fatsoenlijk op de bal, er vanaf komen om de tegenaanval te stoppen, dan is het soort andere optie hier de stapel op rijst. Het is nu letterlijk een gebrek aan opties voor dit budget. Het is duidelijk dat je idealiter iemand als Kante zou hebben, maar hij is gewoon niet onder de 100k, dus je bent een soort van resultaat voor spelers zoals deze nummeropstand en voor mij is het dribbelen echt moordend.

Centrale middenvelders

Het loon van 76 is een beetje laag, maar je komt er wel overheen. Passen is duidelijk in wezen maximaal, ongeacht het belang dat de balans van Justin Jillian zo hartverscheurend is op deze kaart, omdat hij ook het verdedigende fysieke heeft. Het is gewoon dat het over het algemeen echt moordend is. Soort van, dwingt je gewoon om op elk moment de bal terug te krijgen, geef hem gewoon door. Uh, want helaas, ook al heeft hij zo’n goede passing, je zult het nooit echt gaan gebruiken omdat jij, nietwaar, je niet op je gemak voelt met hem aan de bal, want dan is Jillian Balance. Vervolgens gaan we naar onze dienstmeisjes in het centrum. Hier hebben we de klassieke bruyne pogba bruno, vrij eenvoudig, iedereen kent deze jongens een beetje. Ik hoef niet te zeggen dat toomuch de bruyne de hoge, stevige klap een schaduw op hem kreeg. Doe een geweldige job of engine als je wilt, om hem echt in die aanvallende rol te gebruiken, misschien zelfs bij cam pogba, een behoorlijk solide kaart zet hem nogmaals in de schaduw, gewoon solide overal heb je van alles wat je nodig hebt, maar niet uitzonderlijk in te veel dingen, en dan is deze Bruno Avery mooie kaart, maar helaas moet hij dit jaar onze zwakke voet behandelen, een beetje een probleem. Dus ik zou hem om die reden echt niet voor de camera spelen, maar als box vonken met een aantal geweldige schieten, passerende dribbels en dat uithoudingsvermogen zeer effectieve cardif.

Vleugelspelers

Je kunt deze informatie niet betalen, voel je vrij om voor zijn goud te gaan, en dan naar de rechtse midden-rechtse, vleugelachtige positie. Ruffinia is een soort van je goedkopere optie voor South Forster heeft alles wat je nodig hebt, maar. Zijn schieten laat hem een beetje in de steek en zijn passen is echt heel gemiddeld. Dus ja, hij wordt alleen echt zo’n dribbelende speler. Maar als je wat meer munten hebt, hebben we deze nieuwe trin-koe. Nu, natuurlijk luisteren de zwakkeren een beetje naar beneden, maar blijf bij me. Al het andere is zo mooi en ik vind het heerlijk om 80 plus kracht op een vleugelspeler te hebben. Het maakt hem gewoon veel beter krankzinnig dribbelen en tempo. Goodshooting solide genoeg, passeren alsof hij een heel erg goede kaart is, zou het zeker aanraden. Toen kregen we Joe Cole, met wie ik dit jaar een tijdje heb gespeeld. Ik genoot echt van zijn passing, heel erg solide, hoewel zijn lange passstatistieken vrij laag zijn. Zijn andere statistieken zijn allemaal solide. Andi heeft het gevoel dat die visie hem echt helpt. Zijn dribbelen is ook walgelijk goed tempo 88, en het voelt als 88. Je kunt zeker zien dat het onder de 90 is

Dribbelen en passen

Dus het is niet de snelste en dan schiet het, ook al ziet het er hier redelijk uit, laat je vaak in de steek. Dus hij heeft wat voor- en nadelen, maar hij staat tegenwoordig op ongeveer 40 50k en voor die prijs. Je kunt niet fout gaan als ik een rechtsbuiten in de Premier League moest kiezen onder de 100k, want het zal niet alleen deze gouden saladekaart zijn. Krijg je alles wat je van Salah verwacht, behalve finesse, onze handel is dit jaar zo belangrijk, en hij heeft het hem in staat om echt veel lange afstand finesses te scoren, zelfs zonder zijn soort afstandsschot en schotkracht. Stop met zo hoog te zijn een paar groene finesses, zelfs van afstand gaan ze in bekken dribbelen, duidelijk fenomenaal fatsoenlijke passing. Het is duidelijk dat we allemaal weten dat zijn zwakke voet hem pijn kan doen, maar je moet gewoon aan zijn linkerkant spelen en zijn sterke punten gebruiken als het gaat om links, vleugelspelers of linkermiddens. Je goedkope optie, je hebt natuurlijk nog steeds de klassieke rashfordcan’t, go wrong: vijfsterrenvaardigheden ook, maar het is dit jaar dribbelen. Het voelt heel slecht, er is letterlijk geen andere optie. Als je niet veel munten hebt. Als je echter kijkt, is de klassieke manet degene die ik aanbeveel. Als je ze links midden speelt, maar als je een linksbuiten of linksvoor nodig hebt, dan ga ik voor Sun Sun, ik geef een beetje tempo en dribbel op, maar je krijgt het extra schieten en de vijfsterren zwakke voet, wat belangrijk is. Onze linkervleugel slash die naar voren en finesse, dus hij gaat echt je doelen toevoegen. Maar als je gewoon een geweldig iemand op de vleugel wilt die langs de lijn gaat of als je op de linkervleugel speelt, maar misschien veel kruist of gewoon naar binnen gaat in plaats van veel te schieten, zou ik met Manny gaan, maar je weet dat je het niet snapt . Het schot van Twistedlike Manny is nog steeds erg solide. Het is gewoon een soort van de kansen op afstand die niet echt gaan, veel doen met manisch in vergelijking met bijvoorbeeld menselijke zoon. Last but not least, we hebben de spitsen en vorm voor minder dan 100k, er zijn maar twee spitsen die je nu wilt hebben. Tenzij je geen munten hebt, kun je als winnaar worden, ga je.

Snelheid en schot

Ik denk dat Robbie gewoon een stevige grijze kaart wil, ook financiële handel. Viersterren viersterren hebben alles wat je nodig hebt, een jager op hem, je bent bij voorkeur aan het chillen, de nieuwe toekomstige sterren, denk ik. Dit is een heel belangrijke kaart voor het spel omdat. Dit is een gebied. Dat ontbrak, dat soort mid-tier spits voor de eredivisie, maar een kaart. Dat is eigenlijk goed, want we hebben vier sterren vier sterren hoog-laag werk, ratespace schieten, oké, zijn overlijden is zeer verdacht, maar. Het is prima dat hij een spits is, we laten hem eindelijk lekker dribbelen, een goed uithoudingsvermogen en kracht. We hebben het. Dit is de man. Je hebt zeker nodig. Geen vragen gesteld, krijg hem toch in je team. Dat is het einde van de video van vandaag, laat meguys maar hoe dan ook. Dat is het einde van de video van vandaag, laat het me weten. Als jullie ervan genoten hebben door hetzelfde te vertrekken, wordt zeer gewaardeerd. Dit heeft even geduurd om de lijst te maken. Dus ik zou dat heel erg waarderen, voel je ook vrij om je te abonneren. Als jullie nieuw zijn en die 17k halen, dan zie ik jullie.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button