Game nieuws en Spellen

FIFA ultimate team

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: FIFA ultimate team. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Rannerz

Dus de patch kwam vorige week uit: weet je, het kostte me wat tijd om aan te passen, maar. Nu moeten we het afdekken. Ik heb mijn nieuwe tactieken, mijn post-packs-tactieken, maar snel voordat we erop ingaan. Kunnen we breken, ik ga na, zeg 160 likes voor deze video? Het is de eerste postpatch-tactiek, video, het heeft alles wat hij nodig heeft. Ik denk dat 160 redelijk is. Laten we naar de video gaan. Ben je het zat om tegen God squadron-gaming en gamen aan te gaan, wat, als dat zo is, ga dan naar 7 buy dot com met behulp van de link in de onderstaande beschrijving en vergeet niet de code te gebruiken, liep bij het afrekenen voor een extra kleine korting, dus hier is ook mijn bijgewerkte team. Hallo veranderingen verlost van zoon. Omdat hij geweldig was voor de patch, maar na patch financiële trein niet zo belangrijk.

Setup

Ik voel likeagility-balans. Dribbelen is wilder, dus ik ging er goed voor. Mr neymar heeft nog steeds een solide team om zich heen, maar neymar draagt dit team absoluut. Alle anderen zijn solide, hoewel ik moet zeggen, laten we beginnen met de aangepaste tactieken, nu zul je zien dat we vier, twee, drie, één seconde variatie hebben. Ultra defensieve investering, type we zijn gegaan met twee vier drie, twee één setups na de patch. Dit is precies wat iedereen gebruikt om naar toe te gaan en ultra-aanvallend. Is de klassieker of rimpel twee, laten we beginnen met de video, de ultraverdedigende krachten, toen je tong ontbrak, kreeg je je drop terug 50 met een diepte van 30, mooi en diep uitpakken, en dan geen doelen overwegen. Als je de bal langzaam hebt, bouw je op, krijg je balbezit, je houdt hem letterlijk van links naar rechts en loopt langs die klok. Laten we naar de instructies gaan, dus de spits raken we achter. Gewoon omdat je dat wilt. Eén outletpas! Vergeet dat niet! Anders kun je heel gemakkelijk onder druk komen te staan. Ik kan dat we net terug zijn in de verdediging. Je wilt eigenlijk dat je cam achterover leunt en midden in het midden invult.

Tactieken

Wat je kunt doen, is wat ik zou aanraden, is je camera hier of een meer verdedigende speler onder te dompelen. Misschien een box-to-box. Middenvelder of verplaats een van je sentimenten daarheen en trek je aan als een vleugelverdediger, dus misschien als een basaka om bij cdn aan de linkerkant te spelen. We zijn teruggekomen en verdediging natuurlijk, rechts komen we ook terug en de verdediging maakt het gewoon. Natuurlijk zit iedereen diep. Twee cdm’s blijven vrij eenvoudig achter terwijl je snel aanvalt, de dekking van de vleugel doet er niet toe, want het maakt alleen maar uit. Als je fallbacks uit positie zijn, maar je volledige backs niet uit positie en stayback zit je op dropback of low dabbed. Er is geen enkele reden dat ze uit positie zullen zijn. Ga hier trouwens niet op in, want je wilt helemaal geen risicovolle bewegingen. Ik wil gewoon een stap terug doen. Ze verdichten ze aan de andere kant, vleugelverdediger, en dan niets meer op de centrale verdedigers of de keeper ernaast.

Opstelling

We hebben onze eerste 4-2-3-1-opstelling. Defensieve stijl bleef bij de 5050 balans. Ik zie geen reden om dit te veranderen. Ik heb hier defensief geen last van. Ik doe er altijd heel, heel goed mee. Als het niet kapot is, repareer het dan niet. Dat is mijn soort sfeer hier tijdens de aanval. We zijn echter gegaan met een gebalanceerde en directe passing, dit voegt gewoon een extra soort tempo toe, een hoger tempo aan je aanval en verhoogt meer runs in het laatste derde deel. Het veld om eerlijk te zijn, mijn aanvallende 431 is heel anders dan dit. Dus als dit niet bij jouw stijl past, kan de ene in plaats daarvan, ik heb graag twee verschillende, want zo nu en dan wissel ik graag tussen, misschien kan mijn tegenstander er een verdedigen, maar niet de andere heeft breedte op 50. Vrij standaard is de 4231, gewoon extreem uitgebalanceerde formatie speelt op box 3. We houden het laag, we riskeren hier nu helemaal niets mee om eerlijk te zijn. Als je het slecht wilt doen, post crossesi zou zeggen, zet het misschien vijf of zes. Als dat iets is wat je doet. Persoonlijk doe ik dat niet, dus ik hou het bij drie, maar voor het geval ik bel voor het geval dat we het één op één houden, proberen we niet in de tegenaanval te gaan, laten we de instructies ingaan.

Spelers opstellen

Dus om te beginnen heb je een neymar, je kunt centraal blijven als je wilt, maar het is gemiddeld de moeite waard. Volgens mij krijg ik hem achter me. Ik raad niet aan om dat te combineren met directpassing. Het wordt een beetje overdreven, zoals hoe snel ze eruit zullen zien als we achter deze overkill komen. Je spelers staan net buitenspel met hetzelfde probleem: houd ze dus gewoon gemengd, verander alleen de inceptions en. Dan blijf ik gewoon voorwaarts blijven. Je wilt zo’n tegenaanval. Optie hoofd centrale nok die ook naar voren blijft. Zo kan ik een beetje sneller breken, maar we moeten wel in de box lacrosse komen. Nu, als je mijn customtags-video met oscar- of personeelseffecten hebt bekeken, terwijl je ons zou hebben horen praten over de toegang tot de box of de centrale camera, is dit niet iets dat eerder werd gedaan. Maar nu vind ik het echt nuttig dit jaar en de extra pas over de doos is erg handig, maar met 4231, als je er maar één hebt, is er niemand om het door te geven. Totdat je deze instructie aanbrengt, zal je camera [ __, ] inas, een tweede slag in de doos, heel, heel leuk. Het recht dat we gewoon hebben tegen de doos. Maar we hebben ook driftwide en ik ben er vrij zeker van dat driftwide vroeger geen optie was voor cams, maar het is een heel, heel nuttig probleem. Waarom?

Posities inemen

Hoe je dit het meest wilt gebruiken, is als je de bal hebt en de linkerhand, zijkant en buik uit het midden drijven. Oh, vanaf de volledige achterkant kun je hem gewoon helemaal omschakelen en meteen in een echt aanvallende positie komen, heel erg handig dus. Waarom ik het op beide brede nokken heb, je kunt op elk moment schakelen en dat zijn ze. Kortom, ongemarkeerd en je rent meteen naar de achterste vier, terwijl je ook de dooslacrosse krijgt die je gewoon in de doos moet plaatsen. Geen enkele andere reden raakte cdm’s na het opnieuw luisteren naar oscar. Ik zei dat je weet dat ik het zal proberen, probeer langs rijstroken te gaan, want, zoals je weet, moeten we achterblijven terwijl we in het centrum van de kleur sterven. Vrij veel borrelen doet er niet echt toe. Vanwege de vleugelverdedigers en blijf achter, maar snijd langs een nieuwe, nieuwe, maar om eerlijk te zijn, ik heb er tot nu toe van genoten, denk niet dat het zo’n groot verschil maakt, het is het waard om een meisje te geven als je het leuk vindt, als je dat niet doet, hoe zit het dan als vleugelverdediger, we moeten terughoudend zijn. Terwijl ik aanviel, kwam ik in de verleiding om het te proberen, overlapi heb ik nog steeds niet, ik ga het proberen. Maar goed, nu gaan we ze niet omhoog houden. Die paus is eigenlijk als hun vleugelverdediger, als hun vleugelspeler, naar beneden gaat. Al dat soort stappen steekt de pas in of trekt ze van de zijkant. Zeer goede instructie, naar mijn mening, maar heb het alleen op de volledige doos – niet achterover leunen, maar deze leuning is een beetje te riskant om dit te doen.

Offensief of aanvallen?

Ik sta dan niet op het doeltoetsenbord. We hebben gewoon geen inleiding tot aanvallen, we hebben mijn eigen vier toekomstige, een beetje anders, een beetje anders deze. Dus hier is de verdediging precies hetzelfde, ik verander niet dat we offensief directe passand afnemen. We gaan terug in balans. Dit is een zeer snelle gerichte aanval. Mensen gaan na, wees open, je bent, niet ondirect, ze passeren, ze maken niet echt runs. Je hebt drie passen links, rechts en in het midden. Je kunt de opbouw van de controle doen en die driehoeken laten werken, misschien triggeren. Sommige lopen af en toe handmatig in. Nou, natuurlijk, zelfs hetzelfde hier. We hebben de spelers in de doos hoger, dit is de gebruikte, vrijwel, wat ik een beetje doe. Daarom heb ik Jonathan David erbij gehaald, ik gebruik het als ik dit gebruik met de directe passing. Ik vind het niet leuk omdat iedereen gewoon naar buiten vliegt en het wordt een puinhoop, maar als je uit balans bent, kun je langzaam je weg naar één kant opbouwen en de achterpost afbreken met een l1 waar of lb x, kruis en gewoon in feite een goede kopbal op je verdediger. Dit kijk ik naar geen punten rechtsachter, want ik zal het naar links oversteken, midden aanvallend, dat zal worden verdedigd door de rechtsback als ze goed in de lucht zijn. Ik zal dit niet hoeven te doen.

Actie-reactie

Het is net als een auto, een rollator, helemaal niet de moeite waard, maar als iemand klein is en niet geweldig in de lucht is, dan is het zeker de moeite waard om weer een-op-een vrije trappen uit te voeren, zoals je hier kunt zien, we hebben niet eens een mineon striker, het is gewoon een aanvaller voor die tegenaanvallen. We hebben hem niet achter, omdat we willen dat hij die balnederlaag kan ontvangen. Als we langzaam het veld op gaan en als hij eenmaal in de box is, zal hij voor de bal spelen, hij zal niet constant naar buiten rennen, vergelijkbaar met de andere die we in de box hebben voor crossthis, zodat ze gewoon in de box kunnen zijn als dat secundair. Bijna schaduwspitsen hebben hier geen veilige voorwaartse richting, omdat het alleen wat langzamer wordt opgebouwd. Het is niet echt nodig om in de tegenaanval te gaan, gebeurt niet echt als ik hiermee speel. Het is niet nodig om vooraan te blijven, maar we kunnen net zo goed een extra verdedigende hand wijd uitstrekken, hoewel we gewoon weer in het strafschopgebied moeten komen voor de les, alleen maar om er voor David te zijn, het is om naar hem terug te gaan. Post maar in ballet is het gewoon leuk om daar te zijn als we stoppen en hij kan misschien een kans maken op ongoal cdn op deze. Ik heb alleen geen passeerstroken, heb ik de normale achterblijver tijdens het aanvallen van dekkingscentrum? Het is net als mijn balans. Formation wil er hier en dan niet mee gaan rommelen bij de volle bak.

Opbouwen

We hebben niet eens een opstapje omdat er in deze formatie geen enkel risico is. Het is gewoon zo’n standaard formatie die niemand zal hebben. Er gebeurt niets geks. Je weet gewoon precies waar iedereen naartoe gaat, altijd zijn, niets op de centrale verdedigers en niets op de keeper. Last but not least, we hebben de vierdriedubbele twee waar ik doorheen zal vliegen omdat op elke afzonderlijke van mijn video’s de constante druk duidelijk maximaal was die schar om sommige mensen te achtervolgen die voorwaartse runs hebben opgebouwd die naar voren vliegen. Met datzelfde geen reden om dat te veranderen. Er is een heel hoog niveau, maar niet te hoog, want je wilt niet dat iedereen in het strafschopgebied zit, dus je hebt geen buitenkans, mezelf neerschieten en vrije trappen noemen om alleen maar te hopen. Je krijgt op de een of andere manier een kans en wat betreft de instructies. We hebben er geen, want we laten de tactiek het hele team leiden, je begint achterop te raken of wat dan ook, het werkt niet, het breekt, het hoeft niet te rotzooien met die dingen gemakkelijke hoop. Jullie hebben genoten van de video als jullie wat gameplay willen zien waar je hoofd overheen gaat. Mijn twitch-tv, daarom nemen we het niet op in de video, ik speel er gewoon de hele tijd mee in de stream. Als je heel veel gameplay-overs wilt zien, kom dan gerust een kijkje nemen, maar laat geen like achter als je deze video leuk vond, abonneer je als je nieuw bent, ik zie jullie de volgende keer.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button