Groothandel nieuwsHandel | Detailhandel nieuws

Foodtruck Experience Kerstpakketten

Foodtrucks

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaagse straatbeeld. Tot voor kort zag je ze voornamelijk op foodtruckfestivals en dan ook nog alleen maar in de zomermaanden. Tegenwoordig kom je ze overal tegen; natuurlijk nog steeds op festivals maar ook als cateraars op bruiloften, partijen, straatfeesten, buurtfeesten en bij bedrijven. Verrukkelijk eten, lekkere muziek en als ’t helemaal meezit stralend weer. Hip and Happening. Gezellig met je vrienden diverse gerechten proeven met een lekker drankje erbij.

Op het gemiddelde foodtruckfestival kom je werkelijk van alles tegen

BBQ’s in alle soorten en maten. Van rookovens ten grootte van een ouderwetse stoomlocomotief tot kleine stalen, zelfgemaakte BBQ’s met in het midden een gezellig houtvuur. Stel je voor: glanzende speenvarkens aan het spit met liters lekker bier en heerlijke wijnen, gegrilde groenten, lange gezellig aangeklede tafels. Op die tafels het best gegrilde vlees ooit, bereid door mannen met stoere leren schorten. Je hebt gegarandeerd een prachtige avond!

• Wraps in diverse stijlen. De tijd dat alleen de Mexicanen hun eten verpakten in een heerlijke wrap is al lang vervlogen!
• Hamburgers Het is bijna ongelooflijk wat je allemaal met een hamburger kunt doen. Je fantasie schiet soms tekort maar de gemiddelde foodtruck eigenaar heeft gelukkig fantasie en durf genoeg om er altijd iets bijzonders van te maken.
• Indisch, van eenvoudige saté met wat kroepoek tot halve Indonesische rijsttafels.
• Bieren en wijnen Op een festival of bij een foodtruck mogen bier en wijn natuurlijk niet ontbreken. Ongedwongen genieten en proeven van diverse specialiteiten, al dan niet met een lekker hapje erbij. Wát dacht je van zelfgebakken bierbrood?
• Pizza & Pasta Op ieder festival staat wel een Italiaanse foodtruck met pizza of pasta. Deze heerlijke Italiaanse specialiteiten lenen zich dan ook erg goed voor op een mooie zwoele zomeravond. Je waant je zo weer op vakantie.

Kerstpakketten Foodtruck

“Wát heeft dat nou allemaal met kerstpakketten te maken” hoor ik je denken. Nou dat is makkelijk: Je kunt nu een héél gezellig kerstpakket samenstellen rond het thema foodtruck. Wij hebben er een aantal mooie themalijnen voor in huis. Streetfood met ludieke kleine foodtrucks. Leuk om te zien en zeker zo leuk en lekker om te maken. Kom eens een saté eten bij Hupsaté, waag een dansje bij Wrap’n Roll, eet pulled chicken bij ‘De gare Kip’. Natuurlijk kun je al deze lekkernijen gewoon binnen in de keuken bereiden maar nét als bij de échte foodtruckfestivals smaakt het buiten toch nét iets lekkerder door de beleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button