Nieuws, Communicatie en Media nieuws

Het succesverhaal van Pop Smoke

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Het succesverhaal van Pop Smoke. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: BeforeTheyWereFamous

Dus je hebt het gevoel dat als je weet waar je aan begint, je bedoelt dat je beter voorbereid bent op wat er op je pad komt, ik zeg dat nadat Pop Smoke op een grote manier op het toneel zou verschijnen en een enorme buzz zou opbouwen in 2019 en maak je klaar om 2020 te domineren En meer dat was leuk. Het was prima en vanaf dat moment wist ik het wel ja. Ik ga dit doen. Mijn hele leven na het klokken van 2,5 miljoen volgers op Instagram 1. Miljoenen op YouTube, 130 000 volgers op twitter en zou wereldwijd meer dan 2 miljard streams vergaren. Voorafgaand aan zijn vroegtijdig overlijden na een pop smoke, zou er in Parijs een hologram worden gemaakt, zodat de overleden rapper er een kon geven. Het laatste openbare optreden van voorbij het graf nu hij in de New York Times tot Brooklyn Raps Homecoming King was gedoopt, maar het verdwijnen van Pop Smoke is een enorm verlies voor de wereld van muziek en hiphop. Vooral het verlies van mensenlevens komt maar al te vaak voor. Een gebeurtenis en met veel jonge gevestigde namen die ons veel te vroeg verlaten.

Tragisch

Nou, het is echt een harde pil om te slikken als een opkomend talent met zoveel talent als pop goed sprak, hij bereikte niet het volledige hoogtepunt van zijn potentieel voordat zijn leven werd genomen. Zijn overlijden vond plaats in de heuvels van Hollywood tijdens de vroege uren van 19 februari van dit jaar, en het duurde vier maanden voordat de autoriteiten de vier verdachten van 19, 18, 17 en 15 jaar konden aanhouden. Ook het motief. Het was een overval, zegt de los angeles county, da, zegt: de 18-jarige keandre, rogers en de 19-jarige corey walker zijn allebei beschuldigd van moord, met een speciale omstandigheid aantijging waardoor ze in aanmerking zouden komen voor de doodstraf , omdat Pop Smoke naar verluidt is vermoord, terwijl andere misdaden al aan de gang waren. En wat hebben we geleerd van al deze bekendheid en sociale media? Ja, dat is nog maar het topje van de ijsberg. We hebben veel te verwerken. Wat is er aan de hand jongens, het is jouw jongen, michael mcready, weer terug met een after, ze waren weg. Video hier voor jullie over pop rook, nu onze diepste condoleances gaan uit naar zijn dierbaren en zijn familieleden. Nu is het idee om na hun dood de basis te leggen voor de impact die bepaalde artiesten op de wereld hebben gehad na hun vroegtijdig overlijden. Nu hebben jullie deze video aangevraagd via onze dagelijkse peilingen, die jullie op ons community-tabblad hebben geplaatst. Ga alsjeblieft verder.

Oorsprong

Laat ons weten wie de volgende is, laat je condoleances achter in de reacties hieronder. Laten we beginnen met deze video. Pop smoke werd geboren als bashar, Barack Jackson. Op 20 juli 1999 in Brooklyn, New York, het kind van Panamese en Jamaicaanse ouders, en hij heeft een zus en een broer nu zijn familie, ze komen uit een gebied dat bekend staat als kiner c. Ik hoop dat ik dat goed zeg. Hier is een clip van een man die daar vandaan komt, dus ik kan je vragen waar we in dit blok kwamen en zei: jullie moeten beginnen met rappen, kwam meer dan veel binnen voor canarsie. Dit is zijn gemeenschap. Nu is dit een gebied dat voornamelijk bestaat uit werken in middenklasse, residentiële en commerciële gebouwen in het zuidoostelijke deel van de wijk Brooklyn. Nu, voor een meer diepgaande kijk op het opkomende leven van Pop Smoke en zijn veelbelovende rapcarrière, wat we deden een diepe duik in zijn voordat ze weg waren video, dus ik ga rollen, een clip van die die hielpen bij het invullen van enkele van de lege plekken voor degenen die het hebben gemist toen je een kind uit de buurt was, je hebt maar drie opties: een balletje slaan, drugs verkopen of rappen. Ik heb ze alle drie goed gedaan. Toen hij 13 jaar oud was, kreeg hij een klap op een straat in Brooklyn.

Terug in de tijd

Dit was een incident dat werd gefilmd en toen ontplofte op sociale media. Dus ik ging op internet en ik kon een oude video vinden en deze werd gepost op hiphop van wereldsterren. Dus ik denk dat dit het nu is. Over deze woordenwisseling gesproken, zei hij later, ik ben blij dat het als kind is gebeurd. Ik realiseerde me dat het tijd is om de baas te spelen. Het leven is nu niet lief, als je je rot voelt voor Pop Smoke in die video. Nou, maak je geen zorgen, zeven jaar later haalde de man dezelfde kerels in die het hem moeilijk maakten en het lijkt erop dat hij nu wraak heeft genomen. Er kan een reden zijn geweest waarom 13-jarige Pop Smoke nu werd gepest. In de tijd dat hij een braaf kind was, groeide hij op met basketballen en runde hij het veld als schutter. Er zat potentie in de sport. Het zorgde er zelfs voor dat hij verhuisde naar de buitenwijken van Philadelphia, waar hij was ingeschreven aan de Rocktop Academy. Nou, ze kunnen een dodelijke combinatie zijn in de tijd sinds zijn fans ze hebben laten zien, dat een eindeloze hoeveelheid steun en eerbetoon met meerdere muurschilderingen niet is geplaatst in zijn geboorteland Brooklyn. Nu mikt zijn album Shoot for the stars op de maan. Het zou debuteren op nummer één op het billboard 200, met alle 19 nummers van het album op het billboard, hot 100.

Het moment van viraal gaan

Dit is een van de vele voorbereidingsscholen in het hele land, wiens enige doel is om hun studenten aandacht te trekken voor universiteitsbasketbal, beurzen nu, helaas, voor hem. Nou, ze ontdekten een hartruis toen hij nog maar 15 jaar oud was en dat verpletterde alle dromen die hij ooit had om prof te worden. Nu kon hij niet meer competitief spelen, maar dat betekent niet dat het hem ervan weerhield naar school te gaan, zijn vrienden in zijn vrije tijd. Dames en heren, kijk naar knallende enkels van Pop Smoke die nu de carrière van Pop Smoke zijn. Het gebeurde in een recordtijd die de eerste keer was in de stand op 18 of 19-jarige leeftijd. Nou, het resulteerde in een virale hit mpr, die uit het niets explodeerde op spotify en YouTube. Nu vandaag, mpr het staat op bijna 8,8 miljoen YouTube-plays en de jongen die hij net begon. Hij had verschillende nummers van start in 2019 en hij werd een held uit Brooklyn met zijn liedjes die als hymnes in heel New York City werden gespeeld. Nu begon hij ook het succes van het extraatje te ervaren. Alles wat een jonge rapper ooit had kunnen hopen, toch ging het niet allemaal van een leien dakje Nu in een paar interviews, waaronder een uit de tijd van New York, was het duidelijk dat toen hij werd benaderd door fans in New York City, nou, hij en zijn gevolg. Ze zouden gespannen raken en ze keken nu regelmatig over hun schouders. Ze werden ook gezien in formaties op de openbare weg, en ze waren zich er terdege van bewust dat zijn opmars naar roem ten koste ging van zijn veiligheid. Nu was hij vocaal geworden en adviseerde hij kinderen om uit het bendeleven en onder de straat te blijven, en hij zou later een stichting oprichten. We zullen daar zo meer over hebben, maar het was niet allemaal filantropie, geen poprook.

Meer succes

Hij zou de nieuwe kansen die hem als een ster omringden, niet missen. Nu werd hij gezien in privéjets terwijl hij de modeweek in Parijs bijwoonde, op de eerste rij en het is duidelijk dat de industrie hen met open armen omarmde, zoals hij werd gezien. Instagram, waar hij op foto’s poseerde, schouder aan schouder met mensen als Fantastic en Diddy en in de stand. Nou, hij ging aan de slag met het opnemen van nieuwe nummers met mensen als Travis Scott, Lil Tj, Nav, Gunna A Boogie With Da Hoodie, Her en meer. Hij trapte begin 2020 af met meet the woo 2, dat debuteerde op nummer 7 in de billboard top 200. Ondertussen werd ‘welcome tot he party’ tevens een hit. Het werd goud en hij betrad vier keer de Billboard Hot 100-hitlijst en zijn doorbraak single dior. Zal het de platina-status bereiken? Nu ging alles goed, hij had twee shows opgezet, één in Hollywood, de andere in Santa Ana en hij had een tour van meer dan 40 jaar die ook door de VS zou plaatsvinden. Terwijl er shows waren in het VK, Ierland, Frankrijk, België, Portugal, zou de jongen de wereld zien. Ondertussen woonde hij in een huurhuis in de heuvels van Hollywood en was hij een man van zijn leeftijd. Natuurlijk was hij erg actief op sociale media. Nu zouden er later video’s verschijnen waarin Pop Smoke wordt getoond, zijn huisadres wordt onthuld, terwijl hij pronkt met grote hoeveelheden geld, designerartikelen en een luxe auto. Er was ook zijn vriend Mike d, die veel ophef kreeg toen een foto opdook waar hij het huisadres had blootgelegd. Nu, in de laatste post van Pop Smoke op instagram, werd hij gezien terwijl hij de bloods besprak, ze zacht noemde en ze uitdaagde om op te trekken, althans dat is volgens een YouTube-kanaal dat deze video plaatste.

The Woo

Ze zeiden dat hij zei, je weet waar ik ben ik sta op het punt de kamer te schudden: oh god, de kamer zal zo trillen toen ik stopte toen dit lied stopte de kamer zal nog steeds trillen op 19 februari van dit jaar , 2020. Er kwam een telefoontje binnen dat een aantal verdachten. Volgens getuigen en videobewaking kwamen ze nu om 5 uur ’s ochtends zijn huis binnen. Nou ja, vier mannen. Ze liepen naar de achterkant van het huis, maar slechts drie keerden nu terug naar de voorkant. De vierde verdachte verliet hij via de voordeur, vermoedelijk via de achterdeur, nu meerdere schoten. Ze werden in het huis gehoord en toen de politie goed arriveerde, troffen ze de 20-jarige rapper binnen met schotwonden. Uiteindelijk stierf hij door een schot dat naar zijn torso ging. Nu zijn er vier verdachten die zijn aangeklaagd voor moord: twee van hen waren minderjarig. Er was een vijfde man, 21 jaar oud die werd beschuldigd van poging tot moord en de twee die meerderjarig waren. Nou, ik ga geen namen noemen, je weet wat ik bedoel, maar die gasten riskeren de doodstraf met de afwezigheid en de bedorven reputatie van six nine well pop smoke. Hij had de oostkust een nieuwe held gegeven om voor te juichen en zijn dood. Het heeft een ongelooflijke tol geëist van Brooklyn en de omliggende burros. Nu na zijn dood. Welnu, er waren verschillende muurschilderingen die zijn gemaakt ter ere van zijn nalatenschap.

Zijn muziek zal tijdloos blijven

Ook zijn muziek. Het werd werkelijk overal gespeeld. Hier is een hier, een clip van zijn begrafenis, waar ze een paard en wagen zijn kist door de straten lieten trekken. Zijn laatste rustplaats is op de begraafplaats van Greenwood. Dat is in Brooklyn, New York en na zijn overlijden zal zijn populariteit toenemen. Het bleef alleen maar groeien toen een breder publiek kennismaakte met zijn stijl van rap, zijn diepe onheilspellende levering en zijn boorsmaak nu zijn muziekstreamingnummers. Ze schoten omhoog terwijl het op Instagram zijn interviews en de rest volgt. Nutsvoorzieningen. Het was ook duidelijk dat zijn invloed – het was niet alleen in de VS, want er was zelfs een hologram van zijn optreden dat in Parijs de lucht in ging, en het laat zien dat zijn uh zijn aantrekkingskracht goed was, het was nu wereldwijd, in navolging van zijn passeren. Er was natuurlijk het George Floyd-protest en veel mensen gebruikten Pop Smoke, muziek als hun volkslied voor zwarte levens die er nu toe doen. Dit brengt ons bij de release van zijn nieuwste album shoot voor de sterren gericht op de maan, die debuteerde op nummer één op de billboard 200, met alle 19 nummers van het album in de hitlijsten op de billboard hot 100. Nu bevat het album functies van quavo little baby, duh baby sway lee future roddy rebel, roddy, rich tyga, carol, g little tj, king combs and fitty cent, die ook de uitvoerend producent was en die man nam het op zich om het album af te maken.

Long Live Pop Smoke

Na deze tragische nieuws, nu al dit harde werk dat zijn vruchten afwierp omdat de pop sprak, werd hij eigenlijk de eerste act in de hiphopgeschiedenis die postuum een albumdebuut aan de top van de hitlijsten had. Nu wordt ook gezegd dat hij maar liefst 400 niet-uitgebrachte nummers heeft, dus misschien is het meer dan waarschijnlijk dat we in de toekomst toekomstig werk van hem zullen horen, dus houd ons in de gaten, kort voor de albumrelease zal zijn familie, ze hebben aangekondigd dat ze zou de non-profit, shoot for the stars-stichting overnemen die poprook eigenlijk was begonnen op te zetten voor zijn dood. Nu is dit opgericht met de bedoeling om een platform op te zetten dat jongeren helpt bij het bereiken van hun doelen te midden van leven en opgroeien in moeilijke omstandigheden, door hen toegang te geven tot onder meer technologie. Het is duidelijk dat de man die hij wilde zijn, iets teruggeeft aan de gemeenschap die hem opvoedde en eh nou ja, om te laten zien dat je een aantal van deze rappers kent. Ze raken verstrikt in het straatleven, ze doen gewoon wat ze moeten doen en uiteindelijk komt het straatleven hen halen, en deze man stond op het punt om op grote schaal te ontploffen. Nu gaan onze condoleances naar zijn moeder, zijn broer en zijn zus, ook naar iedereen die hem kende en al zijn fans, dat is de rest van het verhaal. Nou, ik ga deze hier inpakken, want dit is natuurlijk nadat ze weg waren, oké. Jongens, we hebben deze video eerder geüpload, maar er was een volledig verhaal om veel details te vertellen die we hebben gemist. We hadden wat langer moeten wachten, dus ik hoop dat dit goed is. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button