Fashion en mode nieuws

Hoe draag je chelsea boots voor heren?

Op zoek naar stoere, warme en stijlvolle boots voor heren? Kijk dan eens naar Chelsea boots. Deze boots staan al decennialang bekend om hun trendy en stoere uitstraling. Dus zeker voor de stoere man is deze laarzensoort een prima alternatief om modieus en stijlvol voor de dag te komen. hieronder meer informatie hoe je chelsea boots voor heren het beste kunt dragen.

Wat zijn chelsea boots?

Chelsea boots staan van oudsher bekend als een stoere schoen voor stoere mannen. Deze laarzen zijn ook nog eens te combineren met diverse soorten outfits, van zakelijk tot casual. Chelsea boots zijn vaak vervaardigd uit leer of suède en sommige versies bevatten zelfs een heerlijk fleecelaagje om je voeten in de winter extra warmte te bieden. Deze schoenen bevatten een stoere zool van rubber of zachter materiaal met een klein hakje. Chelsea boots zijn zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar in vele soorten en modellen. De schoenencollecties van de meeste bekende modemerken bevatten tegenwoordig minimaal enkele modellen chelsea boots.

Pasvorm van chelsea boots

Chelsea boots bevatten vrijwel nooit veters, maar altijd elastiek. Het is dus van belang dat de chelsea boots aan de bovenkant van de enkel netjes aansluiten en je er netjes met een schoenlepel in stapt om ze niet te beschadigen. Zit de bovenkant te los, dan is dit een erg raar gezicht en kun je beter op zoek naar een kleinere maat of een ander model. Een beetje te strak is geen probleem, omdat je het elastiek nog in loopt, waardoor de bovenkant losser wordt. Zorg er dus voor dat je de pasvorm van deze laarzen van tevoren goed probeert om te kijken hoe ze om je voeten en enkels zitten. Heren boots via Durlinger.com bevatten een fijne pasvorm en zijn vervaardigd uit hoogwaardige leer of suède.

Wanneer te dragen?

Chelsea boots kun je vrijwel altijd in zomer of winter dragen. Het is tegenwoordig zelfs geoorloofd om deze laarzensoort onder een semi-casual outfit te dragen. Zowel naar kantoor als in je vrije tijd vormen deze laarzen dus een mooie aanvulling op je schoenencollectie. Ben jij iemand die altijd op zoek is naar mooie, stijlvolle schoenen? Dan mogen chelsea boots zeker niet ontbreken. Twijfel je wat je voor schoenen kunt dragen onder een bepaalde outfit? Dan heb je er met de aanschaf van een paar chelsea boots een goede optie bij om een goede keuze te kunnen maken.

 

Vond je deze blog interessant? Lees meer op nieuws over. Of bekijk onze ‘alle nieuws blogs‘ pagina voor leuke onderwerpen en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button