Huis, tuin en keuken nieuwsWebwinkel | Onlinewinkel nieuws

Inbouwmagazijn, een online winkel voor inbouwapparatuur

Inbouwmagazijn is een online winkel waar u terecht kunt voor diverse inbouw apparaten. Zo bieden wij onder andere inductiekookplaten, fornuizen, afzuigkappen maar ook keukenapparatuur en complete module keukens.  

Inductie kookplaat

Als het gaat om kookplaten is Inbouwmagazijn uw aanbieder. U vindt in ons assortiment onder andere inductie kookplaten, keramische kookplaten, gas kookplaten maar ook gas op glas kookplaten.  

Keukenapparatuur

Of u nu op zoek bent naar magnetrons, ovens of stoomovens of juist koelkasten en vriezers; Inbouwmagazijn biedt het allemaal aan. Magnetrons Bent u op zoek naar een combimagnetron of een solo magnetron? Wij bieden een ruim assortiment aan magnetrons waardoor u uiteindelijk voor het een product op maat kunt kiezen.  

Ovens en stoomovens

De keuze is enorm als u ons aanbod van ovens en stoomovens bekijkt. Zo kunt u kiezen uit een combi stoomoven, een oven met magnetron, een solo oven of een warmhoudlade. Een aantal van onze merken zijn Miele, Siemens, Bosch en Boretti. Zo kiest u uiteindelijk de oven welke volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.  

Koelkasten en vriezers

Als het gaat om inbouwkoelkasten en vriezers is onze keuze écht reuze! Zo vindt u in ons assortiment onder andere koelkasten met een inbouwhoogte van 102 cm, inbouwkoelkasten met een inbouwhoogte van 122cm tot aan inbouwkoelkasten met een inbouwhoogte van 178 cm. Al met al, koelkasten van alle formaten voor in ieder huis. U kunt kiezen voor enkel een koelkast of juist een koel-vries combinatie van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een inbouwkoelkast side by side van Boretti.  

Afzuigkappen

Inbouwmagazijn biedt een variërend aanbod aan afzuigkappen. Wij bieden onder andere eiland afzuigkappen, vlakscherm afzuigkappen, inbouw afzuigkappen en wandschouw afzuigkappen.  

Module Keukens

Ontwerp uw eigen keuken bij Inbouwmagazijn! Het M-systeem levert een compleet module pakket waarmee u uw eigen droomkeuken kunt ontwerpen. Deze module keuken bestaat uit kwalitatief hoogwaardige hoogglans gelakte kasten. Deze kasten zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Echter, wat wij aanbieden op deze website is slechts een fractie van wat wij u kunnen leveren. Inbouwmagazijnl, voor al uw inbouwgemak Laat u verrassen door ons complete inbouw assortiment, ontwerp u eigen droomkeuken met ons M-systeem en geniet van onze ruime voorraad! Inbouwmagazijn is hét antwoord voor al uw inbouwapparatuur! Ons deskundige personeel is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur! Daarnaast kunt u óók bij ons terecht voor montage en vervanging. Wij werken samen met deskundige monteurs die graag voor u klaarstaan.

Meer van dit soort informatieve blogs lezen? Lees het op je gemak op Nieuws Over.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button