Game nieuws en Spellen

Interessante feiten over Trivia Crack

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Interessante feiten over Trivia Crack. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Reaction Time

Trivia Crack bestaat al sinds 2013. In tegenstelling tot zijn concurrenten heeft de app zijn charme nooit verloren. Als je zoekt naar trivia-apps in de iOS App Store, zal Trivia Crack een van de eersten zijn die verschijnt. Evenzo is zijn nageslacht, Trivia Crack 2 , net zo succesvol geweest! Het heeft het merk Trivia Crack echter niet volledig overgenomen en je kunt nog steeds beide apps downloaden. Trivia Crack volgt het gameplay – model dat populair is geworden door het beroemde bordspel Trivial Pursuit . In beide spellen kunnen spelers vragen beantwoorden in zes verschillende categorieën en tokens verzamelen. De categorieën zijn gecentreerd rond algemene kennis , waardoor het spel geschikt is voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Het begin

Trivia Crack biedt drie hoofdspelmodi, samen met verschillende uitdagingen en games. Je kunt willekeurige tegenstanders uitdagen in live games of alleen spelen. Race tegen de klok of neem de tijd. Kies je favoriete categorie of laat de app beslissen. Veel plezier met schattige karaktergidsen ! De mogelijkheden zijn eindeloos! Door het steeds veranderende karakter van de games verveelt de app nooit. Spelers hebben altijd een prikkel om te blijven spelen, of het nu gaat om het bereiken van een nieuw niveau, het spelen van een nieuw spel of het verslaan van hun tegenstanders op het leaderboard. Als ik het nog niet heb gezegd, is Trivia Crack een iconische trivia-game-app die je verlangen naar trivia zal bevredigen, vanuit huis, auto, vliegtuig, trein of een andere locatie. De app biedt geen geldprijzen, alleen virtuele prijzen die je op elk moment vanaf je telefoon kunt openen. Laten we nu ingaan op enkele populaire vragen over Trivia Crack!

Wie heeft Trivia Crack gemaakt?

De ontwikkelaar van Trivia Crack is een merk genaamd Etermax. Voor wie de naam een gezicht wil geven, Google Maximo Cavazzani. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle uren die je op je telefoon hebt doorgebracht in plaats van te werken en klusjes te doen. Hoewel het woord “Crack” in de titel niet staat voor de gevaarlijke drug, is het spel zeker verslavend! Afgezien van de grappen, is Maximo Cavazzani niet zomaar een ingenieur in Silicon Valley. Cavazzani en zijn bedrijf zijn gevestigd in Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Maximo kwam op 22-jarige leeftijd tot succes, voordat hij Trivia Crack lanceerde . Vanwege zijn hernieuwde succes destijds, was hij in staat om Trivia Crack te ontwerpen en beschikbaar te maken in meer dan 10 talen. De Argentijnse ondernemer beweert dat de app niet zo succesvol zou zijn geweest als spelers hun vragen niet hadden ingediend. Zoals velen van jullie weten, kun je vragen in het spel voorstellen en andere gebruikers kunnen ze beoordelen. Vanwege die functie heeft Trivia Crack elke dag ongeveer 2.000 nieuwe vragen kunnen vrijgeven.

Is Trivia Crack nog steeds populair?

Op dit moment is Trivia Crack beschikbaar in meer dan 180 landen. De game kende zo’n enorm succes dat Etermax een nieuwere versie uitbracht met de titel Trivia Crack 2 . Aangezien de eerste game nooit zijn populariteit verloor, kun je beide games nog steeds vinden in de App Store. Dat is vrij zeldzaam voor gaming-apps, omdat het onderhouden van het origineel en de update behoorlijk duur kan zijn voor het bedrijf. Op basis daarvan lijkt het erop dat het originele spel nog steeds een groot succes is. Op dit moment is Trivia Crack de eerste game die tevoorschijn komt als je ’trivia’ intypt in de zoekbalk van de App Store. Trivia Crack 2 is de derde. Afgaande op dat, kun je ervan uitgaan dat het spel nog steeds behoorlijk populair is. Op dit moment heeft de app een beoordeling van 4,3 sterren op Google Play. De afgelopen paar beoordelingen van mei 2021 waren echter negatief. Spelers klagen na bijna elke vraag over de overweldigende aanwezigheid van advertenties. Er waren ook problemen met de vragen. Aangezien de meeste vragen door gebruikers zijn geschreven, komen velen in het spel met minimale controles. Als gevolg hiervan kunt u enkele onjuiste antwoorden of dubbelzinnige vragen tegenkomen.

Gaat Trivia Crack weg?

Hoewel je misschien dacht dat Trivia Crack zou verdwijnen, samen met zijn concurrent HQ Trivia , bloeit het! De app is er nog steeds en doet het beter dan ooit. Je kunt regelmatig updates over de app vinden op de sociale media-accounts van het merk. De game is ook nog steeds te downloaden in de App Store en Google Play. Sommige mensen dachten dat Trivia Crack zou verdwijnen vanwege de opkomst van Trivia Crack 2 en de ondergang van Adobe Flash. Dat is ook niet het geval. Beide apps zijn op grote schaal succesvol geweest en beide zijn er nog steeds. Vanaf mei 2021 heeft de maker van de app geen plannen bekendgemaakt om de app te sluiten. Volg de sociale media-accounts van het merk voor onmiddellijke updates!

Hoeveel downloads heeft Trivia Crack?

Een van de meest recente Google-zoekresultaten voor deze vraag dateert helemaal uit 2015. Destijds verzamelde de app meer dan 150 miljoen downloads op alle platforms. De app was alom succesvol op alle platforms en bekleedde zelfs 66 opeenvolgende dagen de positie van de meest gedownloade gratis app in de Noord-Amerikaanse App Store! Nieuwere informatie uit 2017 beweerde dat Trivia Crack op dat moment meer dan 300 miljoen downloads had. Het nieuwste rapport dat ik kon vinden dateert van 2018. De app had toen meer dan 500 miljoen downloads. Sindsdien is er geen nieuwe informatie opgedoken, maar Trivia Crack blijft in veel landen van de wereld populair en wordt gedownload. Er worden artikelen geschreven over het succes van de app en deze staat nog steeds hoog in veel landen.

Hoeveel vragen heeft Trivia Crack?

In 2015 kwam er informatie aan het licht dat Trivia Crack op dat moment 1 miljoen vragen had, met elke dag 2000 nieuwe vragen. Dergelijke hoge aantallen zijn mogelijk vanwege door gebruikers gegenereerde vragen. Als gewone speler kun je zoveel vragen stellen als je wilt. De vangst hier is dat ze nog moeten worden gestemd en een aantal stadia van goedkeuring moeten doorlopen. Vragen met foute antwoorden worden verwijderd. Een gebruiker op reddit meldde dat ze maar één vraag in de rotatie konden krijgen, terwijl een andere gebruiker op dezelfde thread zei dat ze 21 vragen met gemak konden goedkeuren. Ik veronderstel dat, net als met al het andere in het leven, je een beetje geluk nodig hebt om je vraag door de deur te krijgen. Desalniettemin zul je als speler waarschijnlijk nooit twee keer dezelfde vraag tegenkomen.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button