Online Marketing | Webdesign nieuws

Leuk: verstuur een kaart met geluid naar klanten

Ben je opzoek naar een originele manier om je klanten te benaderen? Kies dan eens voor een direct mail methode, bijvoorbeeld: een kaart met geluid, waarin je klanten op een positieve manier en bovendien originele manier kunt berichten.
In dit artikel gaan wij je in ieder geval meer vertellen, over de kracht van direct mail en waarom je het als organisatie vaker moet gaan inzetten.

Hieronder lees je er meer over:

Wat is direct mail?

We leven in een maatschappij, waarin we veel te maken hebt met elektronica, zoals onze mobiele telefoons, laptops en pc’s te maken hebben. Zo leef je min of meer in een soort onlinebubbel, waardoor eventuele mailtjes van jouw organisatie naar je klanten toe. Misschien niet bewust, maar onderbewust ondergesneeuwd kunnen raken.

Kies dan eens voor een direct mail methode, dat is een marketingtechniek, waarin je jouw doelgroep op een persoonlijke, maar originele wijze kunt bereiken. Bijvoorbeeld: met een kaart met geluid. Deze kun je helemaal zelf samenstellen met jouw boodschap naar keuze. Wil je de klanten fijne feestdagen toewensen, of uitnodigen voor een evenement? Kies dan eens voor de direct mail methode, zoals met een muziekkaart.

Kies voor een kaart met geluid

Het kiezen voor een kaart met geluid, is zoals we hierboven al lichtelijk beschreven een goede keuze. Wanneer je jouw klanten op een persoonlijke manier wilt bereiken. Om te beginnen, is het voordeel sowieso dat je response aanzienlijk wordt verhoogd. Want iedereen opent wel zijn of haar post zeker wanneer je een onderneming hebt, of er werkzaam bent.

Daarnaast is het ook goed voor de klantenbinding mensen voelen zich hierdoor gewaardeerd. En zijn ook sneller geneigd om weer iets voor je bedrijf terug te doen. En je kunt klanten hierdoor vaak ook weer opnieuw activeren.

Oftewel het biedt veel voordelen, dus kies eens voor een kaart met geluid!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button