Nieuws, Communicatie en Media nieuws

Pop Smoke ‘Shoot For The Stars Aim For The Moon’

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Pop Smoke ‘Shoot For The Stars Aim For The Moon’. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Genius

Joe Het is onmogelijk om door New York City te lopen zonder Pop Smokes-muziek door de straten te horen. In februari werd de 20-jarige rapper doodgeschoten tijdens een woninginvasie in Los Angeles waarbij vijf mannen werden gearresteerd in verband met de moord. Destijds stond Pop Smoke in de voorhoede van de ontluikende boorscene in Brooklyn. Nu, met de release van zijn postume nummer, één debuutalbum Shoot for the Stars Aim for the Moon. We krijgen de kans om te horen hoe Pop zijn nalatenschap Steven Victor verder verstevigt. Ik denk dat het daarom zo gemakkelijk was om met hem samen te werken, omdat het altijd een van die dingen was waar hij naar perfectie streefde.Door het album heen, als je naar veel van de inhoud luistert, zegt hij dat door het hele album He’s, zoals “ Shoot for the stars, aim for the moon, ”.

Drill muziek en Steven Victor

Joe Thats Steven, Victor music, executive en hoofd van Victor Victor. Het label waaronder hij Pop Smoke tekende Victor speelde een cruciale rol bij het toezicht houden op de toetreding van Pop Smokes tot het sterrendom vanaf de sprong Hij ging zitten met Genius News om het album van Pops en zijn blijvende erfenis op hiphop af te breken Steven Victor, ik had zoiets van “ Yo. We zouden ons gewoon op dit geluid moeten concentreren en aanscherpen, en dit zou voor nu en dan je geluid moeten zijn. Je hebt een nietjesgeluid en je kunt het uitbreiden. Maar om een hoofdbestanddeel te zijn en een carrièreartiest te zijn en een superster te zijn en een wereldwijde artiest te zijn, moet je een specifiek geluid hebben dat je het beste doet dat iedereen naar je toe moet komen om de grijze stem van Joe With Pop Smoke achter je te krijgen Frequente medewerker, 808 Melos sinistere productie, de twee waren niet te stoppen. Steven Victor, als je naar de platen luistert, is zijn stem het belangrijkste instrument. Zelfs in de drill-shit, was het niet typisch dat hij melodieuze zakken in drill-beats vond. Ik wist niet dat het dezelfde producer was die alle beats maakte. Ik wist niet dat Melo alle platen had gemaakt die ik leuk vond. Luister naar hem en 808 waren de kracht, Joe. De chemie tussen Melo en Pop was gedurende het hele album duidelijk, omdat je Pops onheilspellende toon onmiddellijk op de geproduceerde Melo voelde. Introtrack Bad Bitch From Tokyo, Joe Dan is er de eerste single Make It Rain. Waar Pop aansluit bij een vroege ster van de stadsdelen, boorscène, Rowdy Rebel voor een track, dat zeker, om wereldwijd golven te maken in buurten.

Pop Smoke

Steven Victor, toen ik hem voor het eerst tekende en we aan de mixtape werkten, was zijn ding altijd “. Ik wil een wereldwijde superster zijn.”, Hij had dus altijd andere platen. Hij had media afro-records. Zoals ik al zei toen ik hem tekende, had hij r&b-platen. Hij had een heleboel verschillende platen, dus voor zijn album. Hij wilde altijd dat zijn album dat geluid zou hebben waar het over de hele wereld zou kunnen reizen, Joe On c Smoke: flips Tamia’s 1998-klassieker “ So Into You,”, waar hij schreeuwt om liefde. Joe Met Pop die zijn veelzijdigheid als artiest wil bewijzen en wil streven naar wereldwijde sterrendom, is dat geen verrassing. Het album heeft een vleugje Latin flair On Enjoy Yourself. Pop vliegt op een vlotte rit, samen met reggaetonster Karol G, met een knipoog naar zijn Afro Latino-roots. , was Smoko Guwop. Dus de homeboys wilden me geen Papa noemen, dus noemden ze me Pop. En ze mixten de pop met de rook, en het kwam net als een Joe. Naast Karol G heeft het album een hele reeks functies van enkele van de grootste sterren in het spel, zoals Future Lil, Baby en Roddy Ricch. Het samenstellen van postume albums is vooral moeilijk als het gaat om functies die Genius begin 2019 behandelde. Maar als het op Shoot for the Stars aankwam, had Victor geen problemen om artiesten te vinden voor het album Steven Victor voor de lijst met functies. Hij had de liedjes al.

Speciale relatie met 50 Cent

Hij wist al wie hij erop wilde hebben, dus het was niet moeilijk voor mij omdat hij al zei “ Yo we gaan deze persoon op dit nummer zetten.”. We waren altijd in de studio. We zouden gesprekken hebben als we aan het album werkten, dus het ging er eigenlijk alleen om mensen op het album te krijgen Mensen op die nummers krijgen die hij wilde hebben op Joe For Pop voelde niet goed, tenzij het organisch was. Hij werkte samen met artiesten waar hij echt een vibe mee had. Daarom zien we Shake The Room, medewerker Quavo meerdere keren op het album, Steven Victor Him en Quavo hadden gewoon een ongelooflijke chemie en ze maakten geweldige nummers samen. Dus, wie ben ik om Quavo uit te schakelen omdat hij meer Joe With Pops speelt, met zijn kolossale stem en straatbeeld, hij trok altijd vergelijkingen met zijn New Yorkse tegenhanger 50 Cent. De twee hadden een speciale relatie als 50, dienden niet alleen als mentor voor Pop, maar produceerden ook co-executive het album Op de door 50 Cent en Roddy Ricch geassisteerde cut, The Woo, is de invloed van de jaren 50 duidelijk door de pop heen, terwijl hij refereert aan de hit Candy Shop uit de jaren 50 uit 2005 tijdens zijn couplet, Joe evenals op Got It On Me. Waar Smoke interpoleert uit de jaren 50 2003 single “ Many Men (, Wish Death ) .” Steven Victor. Ik wist hoeveel hij 50 bewonderde. Dus het feit dat ik hem aan 50 kon voorstellen, maakte die connectie voor hen om hun eigen relatie te hebben en het feit dat 50 hem zo goed aansloeg. Hij hield echt van hem en zorgde voor hem.

Long Live Pop Smoke

Voor mij, zoals ik al zei, is het een geweldig gevoel, Joe. Wat Pops erfenis betreft, Victor weet dat zijn impact voor altijd voelbaar zal zijn. Steven Victor Zijn erfenis zal zijn dat hij in het spel kwam. Hij heeft het veranderd. Hij deed het op zijn manier, een jongen uit Canarsie die alle kansen heeft doorstaan, en hij liet de kinderen zien dat je kon doen wat je wilde. Je moet er gewoon je zinnen op zetten, want hij sloot geen compromissen, hij deed het precies zoals hij het wilde doen. Hij heeft een stempel gedrukt op de wereld. Je voelt me Interviewer. Wat wil je dat je impact heeft op de muziekindustrie. Over honderd jaar? Hoe wil je dat mensen zich herinneren dat Pop Smoke dit deed. Hij deed dat hij deed wat Pop Smoke Pop Smoke kwam binnen en veranderde het spel. Pop Smoke kwam binnen en liet ze een nieuwe sfeer zien, het hele geluid, de hele sfeer, de hele beweging Different Joe Im, Joe Ali voor Genius News bracht je de betekenis en de kennis achter de muziek. Lang leve Pop Smoke.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button