Online Marketing | Webdesign nieuwsSport en spel nieuws

Sportmarketing

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp:

Nieuws over: Sportmarketing, inclusief een mooie YouTube film. Bron: WakeEd Partnership YouTube

Hallo allemaal mijn naam is Chuck Schrader. Ik ben de vice- president en algemeen directeur van teerhaksportaccommodaties. We werken hand in hand met de atletische afdeling van de universiteit van North Carolina en ik ben erg blij om hier vandaag te zijn om met je over de wereld van sportmarketing en sportzaken te hebben. Ik ben verheugd om mijn carrièrepad met je te delen, dus vandaag gaan we het hebben over allerlei dingen. Ik ga het hebben over:

  • wat teersporteigenschappen zijn,
  • wat doen we dag in dag uit,
  • met wie werk ik,
  • wat zijn de verantwoordelijkheden op het werk,
  • dat soort dingen,

Ik ga je dan meenemen door mijn carrièrepad, uh praten over hoe ik hier ben gekomen en ik zal je een klein beetje voorzien van advies. Dus laten we beginnen teer sport eigenschappen wat doen we uh nogal fundamenteel te vereenvoudigen dit mijn team en de groep mensen waarmee ik werk. Elke dag dat we werken vertegenwoordigen we de atletische afdeling van de universiteit van noord- Carolina. Zowel lokaal regionaal en nationaal. En we werken met bedrijven of merken die hun boodschap willen afstemmen op hun diensten, bijvoorbeeld met hun Fitness Marketing of met de atletische afdeling van de universiteit van North Carolina. Dus wat betekent dat? Dat is reclame, dat is promotie, dat zijn merkmogelijkheden waarbij deze bedrijven hun diensten of hun naam afstemmen op onze naam en we bereiken teer fans, waar ze ook zijn. Als ze luisteren naar een game, kijken naar een game, scores op hun telefoon kijken en/of consumeren. Dat soort dingen. We kunnen ze bereiken waar ze ook zijn, sommige taken op ons kantoor omvatten (je weet dat we een afdeling verkoop hebben, en we hebben mannelijke en vrouwelijke verkopers) creatieve servicespecialisten. Daarnaast hebben we samenwerkingsservicecoördinatoren die de activering en uitvoering afhandelen allerlei verschillende rollen die meestal klantgericht zijn, wat betekent dat we hand in hand werken met onze partners en we zijn er voor de partner die we vertegenwoordigen en proberen de rentmeesters van hun bedrijf te zijn. En echt hun bedrijf zo goed mogelijk te laten draaien door de middelen die we tot onze beschikking hebben te gebruiken om met hen samen te werken en ze te verkopen.

Fitness Marketing

Adverteren tijdens een reclameblok

Een ‘gamebord’ aan de kant van de baan dat een coca-cola- kant kan dragen, bijvoorbeeld als je naar een game- uitzending luistert en we naar een reclameblok gaan wanneer de actie stopt op het veld die reclameblok ons team dat verkoopt als je weer bent als je de scores op je telefoon controleert, zoiets als dat je een bedrijfsnaam of logo ziet gekoppeld aan een bericht op sociale media. Ons bedrijf is degene die die relatie heeft beheerd en we hebben die relatie verkocht in en we zijn werken met die partners, dus dat is een beetje van wat we doen wat we dag in dag uit moeten doen.

Hoe ben ik hier gekomen en wat was mijn pad . Ik ben opgegroeid in het middenwesten ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Missouri, maar zoals een kind dat ik me herinner dat ik naar St. Louis Cardin ging? Alle honkbalwedstrijden en vanaf het moment dat ik naar deze wedstrijden ging, vond ik het heerlijk om in het stadion te zijn ik vond het gewoon geweldig en ik wilde daar deel van uitmaken.  Nadat ik was afgestudeerd ik had een paar kansen en ik denk dat het belangrijk is om te weten dat ik niet ben begonnen met sporten ik begon met ‘hormel’ voedsel. Een groot bedrijf met veel van kansen en je weet dat ik kon verhuizen. Ik verhuisde naar Denver Colorado, ik werd gepromoveerd en daarna weer verhuisd naar Minneapolis Minnesota. Allemaal in een verkoopfunctie bij hormel waar ik veel heb geleerd en ze me veel vaardigheden hebben geleerd die ik heb meegenomen naar mijn nieuwe baan. Maar ik zal je vertellen dat ik de hele tijd in de sport wilde zijn, ik wilde media- entertainment zijn en ik had de kans om lid te worden van leerfield nu leerfield img college. En daar begon mijn carrière waar ik werkte in Missouri op onze nieuwsnetwerken die destijds radionetwerken waren. Ik verhuisde toen naar de universiteit van Colorado, waar ik voor de atletische afdeling van onze universiteit van Colorado verkoop deed. Ik werd met een paar jaar algemeen directeur aan de universiteit van Wyoming. Die baan veranderde ik dat in een baan aan de universiteit van iowa waar ik de iowa hawkeyes een aantal jaren vertegenwoordigde voordat ik naar Dallas verhuisde. In een kantoorfunctie bij ons bedrijf waar ik toezicht hield op een aantal van onze bedrijven in het middenwesten, dus onze universiteitspartners in het middenwesten scholen zoals Missouri en de staat South Dakota en Indiana zijn allemaal scholen waarmee ik heb gewerkt. Maar ik zal je vertellen dat ik het hebben van een team heb gemist en dat ik de kans heb gemist om met een specifiek merk te werken, dus op dat moment waren er enkele veranderingen in ons bedrijf die ik kon omgooien. Ik werd geselecteerd om ons bedrijf bij unc te komen leiden en ik ben naar Chapel Hill verhuisd, en eerlijk gezegd krijg ik heel veel plezier e hele dag werken met de teerhopen en alles doen wat ik kan om een team op te bouwen en de teerhielen vooruit te helpen.

Om de inkomsten te laten groeien en je weet misschien nog belangrijker of net zo belangrijk werken met geweldige merken die er zijn en hun bedrijven helpen zo te groeien dat is mijn carrièrepad dat is wat ik heb. Ik heb veel plezier gehad om te doen hopelijk wat je eruit haalt dat is dat er veel stappen zijn en je bent nooit klaar met leren. Je bent nooit aan het eind van het spel om zo te zeggen is er altijd meer dat je kunt doen er is altijd die volgende kans en je moet bereid zijn om jezelf op de kaart te zetten en hier en daar een paar risico’s te nemen en ervoor te gaan. Maar wat je ook kiest te doen je moet er 110% voor geven en je moet echt goed zijn in de baan die je op dat moment hebt. Net toen ik in Wyoming was, ik stond helemaal in het teken van Wyoming en dag in dag uit werkte ik er hard aan om van de Wyoming cowboys de beste te make, en ik kon ze goed maken. Ik dacht niet aan de volgende baan of waar ik heen ging ik probeerde heel goed te zijn in die baan en dat heb ik gedragen, ik heb dat bij elke stap met me meegedragen en het is veel. Ik denk dat het zijn vruchten afwerpt ik ga aan het werk zoals ik zei met geweldige mensen we hebben een geweldige werkomgeving waar we altijd aan werken we geven er veel om. Het is leuk, het is snel, er is veel energie, we hebben allerlei verschillende persoonlijkheden en we hebben het creatieve type persoon. We hebben de detailgerichtheid individueel maar allemaal voor een persoon ze zijn harde werkers en ze geven om het succes en ze geven om het werk dat ze doen.

Dus ik hoop echt dat je hiervan genoten hebt ik hoop dat je er een paar vindt uh een aantal van deze woorden van wijsheid om zo te zeggen uh je weet dat je ze mee kunt nemen je kunt ze in je eigen gedachten zetten als je nadenkt over de carrières die je wilt nastreven .

Dus bedankt aan het wakkere partnerschap, waardeer het echt om hier deel van uit te maken en veel plezier. Dag, en bedankt!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button