Beauty en Schoonheid nieuwsGezondheidszorg en welzijnszorg nieuws

Sportschool

0 tot 12 weken

Versnipperd in 12 weken Hoe versnipperd kun je in 12 weken zijn? Samen met Bart. Dit is BartAnd Mart We gingen op missie voor Men’s Health Bij Men’s Health zien we altijd perfecte lichamen Maar de vraag is: Voldoet een perfect lichaam ook aan de eisen voor een gezond lichaam? – Laten we terugspoelen naar twaalf weken geleden waar ons avontuur begon. Zo kunt u zien hoe wij geleden hebben Tot het eindresultaat. Het zeer te gekke eindresultaat, als je het mij vraagt. Week 0 Nog 12 weken Om te valideren dat we gezond genoeg waren om deze uitdaging aan te gaan We gingen voor een volledige medische controle bij SMCsportmáx We zijn een sportmedisch adviescentrum waar elk type sporter zijn huidige fysieke situatie kan achterhalen En kijken waar ze verbeteren zodat ze hun doelen kunnen bereiken – Ze hebben onze longen gecontroleerd Ons lichaamsvet Ze hebben zelfs ons gezichtsvermogen gemeten.

Lichaamscheck

Eigenlijk hebben ze een volledige lichaamscheck gedaan We hebben jullie van top tot teen gecontroleerd. Heb ik iets vreemds gezien? Nee, helemaal niet. Ik zie geen reden waarom je deze challenge niet zou doen. Alles is gecontroleerd. Van ons bloed tot onze perfecte macro’s Om er zeker van te zijn dat deze uitdaging zo gezond mogelijk zou zijn. En dat is het verschil tussen een normale fit-reis en de onze. Deze uitdaging is verantwoord, ook op medisch vlak. Maar betekent dat ook dat het echt gezond is? Met al deze informatie van SMCsportmáx Onze coach, Jasper Schmitz, heeft een perfect schema voor ons gemaakt, zowel qua voeding als qua training. En we hebben ook onze doelen gesteld voor de komende 12 weken – Om de beste vorm van je leven te bereiken Zo versnipperd mogelijk te worden en er geweldig uit te zien Je moet op alle kleine details letten Als je altijd 20 cashewnoten eet vier uur en wijk daar nooit van af Er verandert veel in je lichaam, als je dat verandert in 10 noten Dus als we dit plan volgen Cashew na cashew.

Week 3

Waar denk je dat we kunnen eindigen? Gebaseerd op onze huidige lichaamstypes – Mijn eerste vraag is: wat verwachten jullie? – Ik zat aan zoiets te denken. Mijn eerste gedachte is zoiets. Ik denk dat jullie allebei jezelf tekort doen. Als ik naar je lichaamstype kijk, Bart. En je volgt het schema heel precies. Zoiets is zeker mogelijk. Een zeer versnipperd lichaam met veel kwaliteit. En voor jou, Martijn. Ik denk dat je echt veel op deze man lijkt – ik denk niet dat hij mijn broer kan zijn. Ik denk dat we allebei een beetje… – Verbijsterd Ik geloof zeker dat het mogelijk is Maar ik moet mijn mentale lichaamsbeeld nog veranderen – 3 maanden hard werken Week 3Voeding9 weken resterend Kortom, je hele dag draait om eten Je denkt altijd aan je huidige maaltijd Je volgende maaltijd De maaltijd daarna Boodschappen voor je maaltijden De dag draait om eten Maar je eet nooit genoeg Dus het is een soort vreemde tegenstelling Dit is wat ik eet gedurende de dag Ik begin met zes eieren. Dat betekent: vijf eiwitten en 1 een heel ei En een paar supplementen BCAA’s, multivitaminen Wat havermout, met een bolletje eiwitpoeder en glutamine Kalkoenborst met rijst Tonijn met ei Kantaloep Kalkoenborst, alweer.

cheatmeal

Supplementen Tilapia met olijven en rijstwafels En dat is een hele dag eten – Het dieet was behoorlijk vervelend. Dag in dag uit hetzelfde eten Ons eetpatroon is aangepast. Eindelijk ben ik van de tonijnsteaks af. Nu kan ik de ingeblikte versie eten. Die smaakt veel beter, als je het mij vraagt. Vandaag ga ik mezelf trakteren op een cheat. Een heerlijke burger Ik ga dat ding verslinden. Ik kan niet wachten. – Soms is een cheatmeal goed om de cirkel te doorbreken En ook als je moeite hebt met diëten En je weet dat je in twee dagen kunt cheaten Dat kan het een stuk makkelijker maken, want je hebt iets om naar uit te kijken tot.

Week 6

Ik heb ook gesport vandaag Dus die burger heb ik echt verdiend Week 6Halfway update6 weken resterend Week nummer zes Nog maar zes weken te gaan. Laten we proberen onze energieniveaus op te vijzelen. Als je het mij vraagt, was het tot dusver een behoorlijk zware strijd – woensdag had ik een slechte dag, ik was erg moe. – Ik heb deze week nog nooit gevoeld, mentaal. De volgende keer dat een toerist me benadert Om te vragen waar de Wallen zijn, wijs ik gewoon naar mijn ogen. Zo moe ben ik nu. – Je hebt echt meer rust en slaap nodig. Je moet dus echt energie besparen om met deze hoeveelheid calorieën te leven. – Het is veel moeilijker dan ik had verwacht Ik dacht dat het minder extreem zou zijn Ik ben de hele tijd geïrriteerd, moe, hongerig – Hoe minder je eet, hoe zwaarder de trainingen worden Dit was mijn eerste ochtendtraining Normaal gesproken heb ik daar niet de voorkeur aan tijdstip van de dag Maar sinds we onze calorieën weer hebben verlaagd Wat betekent dat we minder energie over hebben Dus als je aan het eind van de dag traint Je kunt er niet zeker van zijn dat je genoeg energie hebt Je intensiteit verandert elke week Dus een week had ik zoiets van: ‘Ja!’ Ik was echt opgewonden.

Week 9

En een week later, op dezelfde tijd, dezelfde training was ik volledig getankt. Dat eist echt zijn tol – In het begin was ik een beetje somber, ik kon geen resultaat zien. Ongelukkig. Maar nu kan ik eindelijk resultaat zien en voel ik me minder verdrietig. Het gaat goed en ik zie het resultaat. Ik ben veel kritischer naar mijn lichaam. – Op een gegeven moment verdwijnt al het vet. En het laatste beetje vet blijft op plaatsen waar je het gemakkelijkst dik wordt Dus je blijft staren naar die ene plek Dus dat maakt je extreem gefocust op iets stoms Iemand anders zou zeggen dat je er geweldig uitziet En alles wat ik kan zien is dat ene kleine vlekje Conformatie. Een bevestigend knikje van Bart – Je bent altijd zo welsprekend. Ik laat het aan jou over! Week 9Work-outNog 3 weken Vandaag zijn we in Akasha Gym En we zijn al negen weken bezig Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten.

Energie

En kijk hoe we onze trainingen kunnen optimaliseren. Daarom gaan we vandaag met je mee naar de sportschool. – Je mag niet meer te veel eten. Dus we gaan voorzichtig zijn met het gebruik van onze energieverslinders. – Dus wat is het risico als we vandaag alles uit de kast halen? Als je je energie maximaliseert, kan je lichaam niet herstellen Je eet niet genoeg en slaap zal ook afnemen En dat noemen we ‘platte‘ Dus je lichaam wordt platter, je spieren worden platter. – Dat wil niemand. Jaspis dus. Wat gaan we vandaag trainen? Welke spiergroepen? – Een van de belangrijkste spiergroepen voor de foto’s: schouders en armen. Schenk bovenaan een kopje thee. Nu gaan we een barbell front raise doen.

spiermassa

Waarom doen we deze oefening? Omdat het een mooie 3D-look op een foto creëert als je ze vaak doet. Wikkel je duim om de bar. En draai je polsen naar binnen. Breng de stang omhoog tot kin hoogte. Laat het gewicht naar beneden gaan en stop net voordat je je buik raakt. Laatste. Boom! Volgende reeks. Zes. zeven. Zes. Nog een. zeven. – Als je het niet haalt, gaat het pistool af. Laten we gaan. Wat je moet doen is… Je hebt een paar momenten waarop je je ballen eruit trekt en laat zien wat je waard bent. Maar als je dat de hele tijd doet Je komt daar niet meer vanaf Je raakt overtraind en hebt vier weken vakantie nodig om terug te komen Je moet je lichaam een reden geven spiermassa vast te houden Voluit gaan et een of twee oefeningen .

Peak week 1

Maar nu ben je drie weken voor een piekmoment Dus dat gaat niet lukken. – Duidelijk. Ja? – Ja. Super goed! Wat vond je tijdens de controle? Terwijl Jasper onze huidige vorm aan het inspecteren was. Toen ik daar voor de spiegel stond, onder de lampen , dacht ik hetzelfde als ik de afgelopen weken dacht. En dat was… Oké, oké. Wat gebeurt er als ik deze spier span? En ik was zeer tevreden met wat ik kon zien. – We gaan je wat strakker maken. Vooral de onderbuik. En we gaan alles een beetje aanscherpen. Dat is alles. Voor jou, Bart. Je bent al erg aan flarden. De buikspieren zijn duidelijk aan het knallen Waar we ons op gaan concentreren, zijn de schouders Om ze mooi rond te maken – een 3D-look En wat meer ontwikkeling van de borstkas. En dat is alles. Ik was erg tevreden. Dat was het moment waarop ik me realiseerde dat ik dat covermodel van Men’s Health ging verslaan. Nu gaat het gebeuren! Week 12Peak WeekNog 1 week De finish is bijna in zicht. Het wordt steeds moeilijker. – We gaan een nieuwe fase in. Het is een beetje een rare fase.

Peak week 2

Waarom? Omdat we zout gaan laden. Dit is dag twee van de piekweek. De laatste… … paar dagen dat ik het energieniveau van een natte tissue heb gehad Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen Maar ik moet mezelf echt naar de sportschool slepen Normaal gesproken je hebt een dosis van hoeveel zout je op een ei doet. Bijvoorbeeld: En nu… We verhogen dat aantal keer 1,5 keer 2 Ja, dat is behoorlijk zout. En mijn ei… …is ook behoorlijk zout. Je moet ook je wateropname verhogen. Hier krijg ik nog geen dorst van. Nog een paar dagen tot de shoot. Ik heb gisteren 6,5 liter water gedronken Dat is 13,5 van deze bad boys Ik kijk uit naar de shoot op dinsdag. Sinds donderdag is er veel verbeterd afgelopen donderdag had ik een hele slechte dag. Nu laten we weer water vallen. De voorlaatste dag We gaan vandaag koolhydraten laden Dat betekent veel rijst Vanavond om 20.00 uur sturen we een laatste foto naar onze coach Hij gaat kijken of we ‘vol’ genoeg zijn Hij beslist of we klaar zijn ga meer laden, of niet, ik hoop het! – Dat is het zo’n beetje! Shoot day Twaalf weken Vandaag is de laatste dag – Waarom doen ze dit? Om zichzelf en hun hart te ontspannen Dat helpt stress en vochtophoping in hun benen te voorkomen.

Fotoshoot

– Ik ben behoorlijk nerveus. Ik heb nog nooit zoiets gedaan. Dit is zeker een eerste keer voor mij. – Lekker ontspannen. Klaar voor de opname. Helemaal zen. Dus vandaag gaan we shooten met Jeroen de Beer, de fotograaf Je ziet hem al zijn ding doen Dus laten we naar binnen gaan. Vandaag gaan we een fotoshoot doen met de mannen We gaan ze langzaam opbouwen naar topvorm Dus we gaan wat dingen manipuleren met eten en training Om er op hun best uit te zien Die chocolate chip cookies waren fantastisch Dit is wat Ik hoopte dat ik deze echt miste – En de whisky. Toen ik een klein slokje nam, voelde ik… Dragon Ball Z uit mijn tenen komen. Dus als je gewichten gaat tillen, zie je meer aderen En whisky helpt me altijd om me op mijn gemak te voelen voor een camera – Die is ziek! Het is geweldig als het het waard is.

Vet

Na weken door een hel te zijn gegaan – En de foto’s. Ze liegen niet. – Verdomme, man. Conclusie Dus deden we ook een posttest Met onze vrienden van SMCsportmáx En de dokter zei eigenlijk: Dit is niet goed voor je gezondheid Ik denk dat mijn nieuwe score nu niet beter zal zijn. – Even kijken. Je hebt 268 watt gescoord De laatste keer dat je 300+ watt hebt gescoord Dus je uithoudingsvermogen is behoorlijk afgenomen Waarschijnlijk nog erger. – Ik vergelijk met de laatste keer dat je 10 kg bent afgevallen Maar je belangrijkste doel was om lichaamsvet te verliezen. Is het je gelukt? Ja erg goed. Maar dat kan ook negatieve gevolgen hebben. Ik voel me zwak, moe, hongerig en een beetje verdrietig. Ik heb mijn visceraal vet getest. Toen we begonnen was het 46. Tijdens de challenge was het 36 En daarna, in slechts drie weken tijd, is mijn orgaanvet met 33% toegenomen – in vergelijking met toen we begonnen. Dat is een behoorlijk slecht teken. Ik zou dit niemand aanraden. Omdat je het naar mijn mening op een zeer extreme manier hebt ervaren , is dit niet iets dat mensen zouden moeten willen – Maar in zeer goede staat.

Het waard

Dus reken maar uit… Als we het allemaal samenvatten, klinkt het misschien alsof het het niet waard was Maar als ik erop terugkijk, denk ik echt dat het het waard was Omdat ik altijd wilde weten hoe ver ik mezelf kon pushen En het eindresultaat… Ik ben er heel trots op! – Als ik naar je foto’s kijk Zelfs nu ben ik nog steeds zo onder de indruk. Het avontuur kwam tot een einde. Vandaag stond de coach een cheat toe Dus ik kocht deze stoute jongen Een heerlijke pizza Dit wordt de hemel Proost, tot een mooi einde!.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button