Huis, tuin en keuken nieuwsSchoonmaak nieuws

Stoffen bank schoonmaken

Het schoonmaken van een stoffen bank is geen makkelijke klus wanneer je dit zelf wilt doen, en gaat ook vaak mis. Mensen onderschatten het schoonmaken van een bank vaak, denken dat men in een paar minuten een bank goed schoon kan krijgen. Helaas, om een stoffen bank echt goed schoon te krijgen dient men of de hulp in te roepen van een gespecialiseerd bedrijf, of men kan het zelf proberen, maar dan moet je ook echt serieus aan de slag. Wanneer je zelf een poging wilt gaan wagen, wat moet je dan vooral niet doen?

  • Ga geen goedkope spuitbus met vlekkenverwijderaar gebruiken. Je haalt er geen vuil mee weg, en je voegt er ook nog een chemische laag aan toe. Niet echt fris dus.
  • Je bank reinigen met een sopje. Wanneer je de bank met een sopje behandeld zal het vuil dieper de bank worden ingedreven, ook geen aanrader dus.
  • Gebruik maken van een stoomreiniger. Een heel grote afrader. Een stoomreiniger is hiervoor absoluut ongeschikt. De stof van de bank smelt of verbrand waar je bij staat. Je duurbetaalde bank zal hierdoor onherstelbaar beschadigd worden.
  • De bank reinigen met azijn. Wanneer je lelijke vlekken wilt achterlaten op je bank, is dit een aanrader, maar om je bank schoon te krijgen, beter niet aan beginnen!
  • Je bank schoonmaken met water en een handdoek. Hiermee wordt de bank ook niet echt schoon, er vindt sowieso geen dieptereiniging plaats. Je handdoek krijgt wel een kleurtje, maar of dit nu de bedoeling was?

Bank reinigen in Amersfoort, of waar dan ook in Nederland.

Je ziet het, er bestaan veel misvattingen over hoe nu een bank te reinigen. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen dit dus door een specialist te laten doen. Zij weten precies hoe jouw meubels gereinigd moeten worden. Waar u ook woont, in Amersfoort, Groningen of Amsterdam, we helpen u graag uit de brand.

Je kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies. Wanneer je hebt besloten om je bank of een ander meubel te laten reinigen door een expert, begin dan met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wanneer die offerte bevalt, geef je een akkoord, en kun je een afspraak maken voor wanneer we langs komen om bij je thuis de stoffen bank, of een ander meubelstuk schoon te gaan maken.

Schoonmaken bank

De juiste schoonmaakspullen aanschaffen.

Wanneer u ervoor kiest om toch zelf aan de slag te gaan, is het van groot belang om de juiste schoonmaak spullen te gaan gebruiken. Op de website van de meubelreiniger zijn deze schoonmaakspullen te koop, en vaak zijn deze in de aanbieding.

Tot slot

Weet waar je aan begint, wanneer je besluit om zelf je stoffen bank te gaan schoonmaken. Onderschat zo een klus niet, en gebruik de juiste schoonmaakspullen. Wanneer je besluit om een specialist in te schakelen, weet dan dat deze door het hele land beschikbaar zijn. Zij zijn er voor het schoonmaken van al je meubelen, en ook voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan je kostbare en dierbare meubelen. Succes!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button