Huis, tuin en keuken nieuws

Wat zijn de voordelen van een deelbaar bed?

Voor veel mensen, is een slechte nachtrust helaas realiteit, waardoor je eigenlijk niet meer toekomt aan je dagelijks leven. En dit is zeker het geval wanneer je ouder wordt en daardoor ook niet meer zo vitaal bent als eerst. Dan kiezen veel voor een deelbaar bed maar wat zijn de voordelen deelbaar bed? En wat houdt het precies in?

Daarover gaan wij in dit artikel meer vertellen, zodat jij straks wie weet ook wel in een deelbaar bed slaapt.
Hieronder lees je er meer over:

Wat is een deelbaar bed precies?

Wil je de voordelen deelbaar bed weten? Dan is het wel makkelijk om ook goed te weten waar een deelbaar bed in zijn gehaal uit bestaat en wat het precies is en doet. Simpelweg, is een deelbaar bed een tweepersoon boxspring, of ledikant die gemakkelijk uit elkaar te schuiven is. Dit doe je door het bij het voeteneinde gebruik te maken van de beugel, of klikverbinding. Waardoor je het in een mum van tijd helemaal los van elkaar hebt.
Maar waarom maak je het los van elkaar? Op oudere leeftijd of met wellicht andere fysieke ongemakken, is het opmaken van je bed niet meer zo makkelijk als eerst. Dit geldt eveneens voor het schoonmaken onder je bed, etc.

Door dit dus uit elkaar te schuiven kun je gemakkelijk je zaken blijven doen. Vaak, is zo’n senioren bed ook verkrijgbaar in een hoog/laag variant, waardoor je net even iets gemakkelijk uit bed kunt stappen.

Dit zijn de voordelen deelbaar bed

De voordelen deelbaar bed, hebben we hierboven uiteraard al een beetje benoemd, want zoals het woord al aangeeft: is het bed makkelijk uit elkaar te halen. Waardoor je het gemakkelijk kunt opmaken door jezelf, of om onder je bed te gaan schoonmaken. Vaak zijn deze senioren bedden, ook verkrijgbaar in dus een hoog/laag variant, waardoor je een gemakkelijke in- en uitstap hebt.

Daarnaast maakt het deelbaar bed het ook mogelijk om zorg aan bed te ontvangen. Door het bed uit elkaar te delen, kun je er gemakkelijk naast staan en zo dus zorg verlenen. Verder zijn deze bedden, dan ook altijd voorzien van een zorgcertificaat, daardoor weet je zeker dat je een zorg bed koopt die aan alle eisen voldoet. Dat is wat ons betreft: ook één van de voordelen deelbaar bed.

Wanneer je zo’n bed bij een specialist koopt weet je ook zeker, dat je hiermee te maken hebt. Verder mag je van een deelbaar bed, ook een extra stuk comfort verwachten, waardoor je altijd op een matras slaapt, die jouw lichaam voldoende ondersteuning biedt. Over het algemeen wordt alles, dan ook helemaal op jou afgestemd.
Waardoor je een bed op maat krijgt, die helemaal past binnen jouw zorgvraag. En dat maakt het een goede investering voor de toekomst, zeker wanneer je al redelijk op leeftijd begint te raken.

Dus waar wacht je nog op?

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button