Game nieuws en Spellen

Weetjes over Trivia Crack

In deze mooie informatieve nieuwsblog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Nieuws over: Weetjes over Trivia Crack. Inclusief een mooie Youtubefilm. Bron: Jan Boromeusz

Ik kan niet precies zeggen hoeveel mensen momenteel Trivia Crack spelen. De enige data waar we op terug moeten vallen zijn de data over het aantal downloads. Helaas dateren enkele van de meest recente gegevens helemaal terug tot 2017, toen de game meer dan 300 miljoen downloads op alle platforms had. Een nog recenter rapport uit 2018 beweerde dat Trivia Crack meer dan 500 miljoen keer was gedownload . Je kunt niet met zekerheid zeggen dat 300 of 500 miljoen mensen het spel op dat moment speelden, aangezien veel mensen het spel downloaden en het nooit spelen. Desalniettemin moet dat aantal sinds 2018 zijn gegroeid. Er zouden in 2021 ruim 500 miljoen mensen Trivia Crack moeten spelen . Hoewel het spel waarschijnlijk niet zo populair is als een paar jaar geleden, heeft het nog steeds een constante instroom van spelers. Zowel Trivia Crack als Trivia Crack 2 blijven op grote schaal succesvol. Het enige dat het merk naar beneden haalt, is het grote aantal advertenties. Onlangs zijn spelers begonnen te klagen over het zien van advertenties na elke vraag of game. Dit kan het spel op de lange termijn mogelijk naar beneden halen als mensen weigeren te betalen voor premium toegang.

Kun je geld winnen in Trivia Crack?

In 2018, toen HQ Trivia en andere live trivia-apps opdoken, lanceerde Trivia Crack een nieuwe spelmodus genaamd Trivia Live. De modus was alleen beschikbaar voor mensen die in de Verenigde Staten woonden. Net als HQ Trivia kregen spelers 12 vragen en 10 seconden om elke vraag te beantwoorden. Degenen die de meeste vragen goed hadden, mochten een geldprijs van $500 verdelen. Het verschil was dat mensen die één vraag fout beantwoordden, onmiddellijk uit het spel werden geëlimineerd. Ze mochten blijven kijken, maar ze waren niet meer in de race voor de prijs.

Wanneer kwam Trivia Crack 2 uit?

Trivia Crack 2 werd officieel gelanceerd in de herfst van 2018. Op dat moment had Trivia Crack meer dan 500 miljoen downloads op alle platforms. Het is veilig om te zeggen dat de app het heel goed deed, dus de beslissing om nog een app te lanceren was logisch. Trivia Crack 2 heeft de originele Trivia Crack in de App Store of Google Play nog niet gepasseerd , hoewel het een aantal onderscheidende kenmerken heeft. Een ding waar veel mensen over hadden geklaagd voorafgaand aan de release van Trivia Crack 2 waren advertenties. In Trivia Crack 2 heeft Etermax een poging gedaan om de advertenties wat subtieler te maken. Dus nieuwe spelers worden over het algemeen in eerste instantie niet gebombardeerd met advertenties. De app geeft zijn spelers wat tijd om eerst in het spel te komen, voordat ze na elke game advertenties gaan vertonen. Trivia Crack 2 bracht ook nieuwe speelmodi en updates met zich mee. Er is de traditionele Classic-modus die ook in het originele spel aanwezig is. Een andere modus heet Daily Challenge. Dat is een solospel en je mag het onderwerp kiezen waarin je vragen wilt beantwoorden. Beantwoord zoveel mogelijk vragen totdat je er een fout hebt. Ten slotte is Tower Duel de derde speelmodus. Word gekoppeld aan een willekeurige vreemdeling als je tegenstander, kies je categorie en beantwoord vragen totdat je er een fout hebt. Ga dan naar de volgende categorie. Beantwoord vragen in alle 6 categorieën en vergelijk je resultaten met je tegenstander. Degene die in de meeste categorieën de hoogste score heeft behaald, wint.

Kost Trivia Crack 2 geld?

Trivia Crack 2 is, net als Trivia Crack , een gratis app, maar gratis apps hebben altijd een prijs: advertenties. Als je het niet erg vindt om na vrijwel elke vraag advertenties te bekijken, kun je beide apps gratis gebruiken. Trivia Crack 2 is in het begin wat minder agressief met zijn advertenties, hoewel het tempo opvoert naarmate de speler doorgaat met het beantwoorden van vragen. In de loop der jaren zijn beide apps agressiever geworden met hun advertenties. Zoals het met de meeste apps gaat, kun je betalen om advertenties te verwijderen en power-ups te kopen. De kosten van een maandelijks VIP-lidmaatschap waarmee advertenties volledig worden verwijderd, bedragen $ 4,99. U moet uw VIP-lidmaatschap elke maand vernieuwen. Voor $ 1,99 kun je het Head-Start Pack kopen. Het Trainee-pakket kost $ 6,99. Het duurste pakket is het Adept-pakket, dat $ 12,99 kost. Anderen variëren van $ 1,99 tot $ 7,99.

Is Trivia Crack 2 veilig?

Trivia Crack 2 zal uw gegevens op geen enkele manier stelen of u oplichten. Het spel is door veel mensen gespeeld die nooit een probleem hebben gehad. Het is echter een andere vraag of je het spel voor je kind wilt downloaden. Als dat het geval is, lees dan verder. Trivia Crack 2 is een competitieve trivia-game-app waarbij spelers het tegen elkaar, zichzelf of de klok moeten opnemen. Om de app te downloaden en het spel te spelen, moet je een account hebben in de App Store of Google Play. Vervolgens moet u zich registreren met een geldig e-mailadres of Facebook. Alleen al om die reden kunnen sommige ouders overwegen hun kinderen Trivia Crack 2 niet te laten spelen . De spelers kunnen ervoor kiezen om tegen hun vrienden of vreemden te spelen, wat in sommige huishoudens als ongepast kan worden beschouwd. Wat betreft de vragen in het spel, daar hoef je je geen zorgen over te maken. De vragen zijn over het algemeen geschikt voor spelers van alle leeftijden en achtergronden. U zult geen obsceniteiten in de inhoud vinden. Houd er echter rekening mee dat de meeste vragen worden ingediend door spelers zoals jij. Ze mogen zelf kiezen wat ze in hun vragen willen opnemen. Als de vragen niet grondig worden gecontroleerd voordat ze aan het publiek worden voorgesteld, kan dat leiden tot het risico van ongepaste inhoud.

Kan ik Trivia Crack op mijn computer spelen?

Oorspronkelijk is Trivia Crack gemaakt als een app voor mobiele games. Het was dus alleen beschikbaar op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Als je op zoek bent naar een manier om Trivia Crack op pc te spelen, zul je er twee vinden. Om te beginnen kun je Trivia Crack Quiz van Avengers Craft Games downloaden op je pc. Volg deze Microsoft-link om het spel uit te proberen. Zoals je kunt zien, is het niet de originele Trivia Crack van Etermax. Het spel is echter redelijk vergelijkbaar. Het volgt dezelfde manier van spelen met zes vraagcategorieën. De app is gratis en bedoeld voor pc’s. Een andere manier om Trivia Crack op pc te spelen, is via een app genaamd Bluestacks Android Emulator. Om het te laten werken, moet u de app op uw computer installeren. Zoek vervolgens naar Trivia Crack met behulp van de zoekbalk en installeer het. De app geeft je in principe dezelfde mogelijkheden als op een mobiel apparaat. Je zou dus in de eigenlijke app spelen.

Meer van dit soort blogs? Bezoek onze website voor nog meer artikelen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button